Play Video

МОЯТА ИСТОРИЯ

Аз съм доктор Йорданка Господинова. Практикувам лекарската професия вече над 20 години и познавам в дълбочина процесите, които движат човешкото тяло. Познавам добре и човешката психика.
И въпреки многото си познания, аз попаднах в капана на наднорменото тегло.
Нека ти разкажа как се случи това, как си помогнах сама и най-важното:
как ще помогна и на теб.

Заблудата

Най-трудната крачка винаги е първата. Да си признаеш, че си станал жертва на собствените си заблуди. Днес, когато изглеждам и се чувствам, както винаги съм мечтала, това признание идва лесно. Но в началото не беше така. Когато всичко започна, тежах 92 килограма. И вярвах, че това е нормално. Нормално за годините ми, за ръста ми, за начина ми на живот… Прозрението дойде по най- подходящия за един лекар начин: под формата на медицинско изследване. Холестерол в тревожни стойности и два препарата за високо кръвно налягане. С това (или с по-лошо) трябваше да изживея остатъка от живота си. Ако не бях избрала да видя истината.

Истината

Тялото ми се опитваше да ми каже нещо: тежестта, с която бях свикнала, условията, които бях приела за нормални, очевидно не бяха такива. Затова се вгледах в себе си. Този път честно. И видях срама си от собственото тяло. Нежеланието да се застоявам пред огледалото. Постоянното тягостно усещане за неуспех. Ето това беше истинската тежест. И тя надвисваше над всичко, което предприемах и изживявах. Над всичките ми взаимоотношения и над начина, по който възприемах себе си. Тя бе надвиснала и над здравето ми. В момента, в който се погледнах истински, заблудата рухна. И разбрах, че този път няма да стане с бърза диета, прочетена от някъде и следвана на сляпо.  Защото избрах не просто да отслабна. Избрах да се променя.

МЕТАМОРФОЗАТА

Имах нужда от трайна и пълна промяна. За да я постигна, впрегнах всичките си професионални ресурси на лекар и психолог. И осъзнах, че ключовата дума е баланс. За разлика от толкова други пъти в живота си, този път не се хвърлих към бързите и драстични резултати с цената на всичко. Вместо това избрах да работя пряко върху метаболизма си, като внимателно контролирам биохимичния баланс на веществата, които приемам под формата на храна. Започнах чрез регулярни изследвания да наблюдавам пиковете на хормоните си, за да открия храните, които водят до стимулиране на една или друга жлеза. Бях твърдо решена да не стресирам организма си с гладуване, затова си определих три задължителни хранения на ден, чиито пропорции следях стриктно. Пиех поне по 3 литра вода дневно. Разсъждавах задълбочено над себе си. И изчиствах негативните си нагласи една по една.

Резултатите

6 месеца по-късно бях свалила 29 килограма, без да се лишавам от удоволствието от храненето. Изследванията ми се върнаха в нормата, а двата препарата за кръвно не бяха част от живота ми вече. Метаболизмът ми се беше променил. А ефектът върху психиката ми беше невероятен. Започнах да общувам с хората по-леко. Започнах да живея по-леко. Бях преоткрила собствената си стойност и сила. Бях се превърнала в съзнателен творец на тялото и живота си. И днес знам, че мога да постигна всичко. Колкото и невероятно да изглежда. Ти също го можеш.
Готов ли си да ти покажа как?

Така се роди Smart Diet!

С помощта на която 4 години по-късно вече съм успяла да помогна на над 500 мъже и жени от целия свят да свалят здравословно килограмите, които им тежаха, да постигнат вида и самочувствието, за които мечтаeха и да решат здравословните си проблеми. И ги научих как да задържат резултите си!