Често задавани въпроси

натисни върху въпроса, за да видиш отговора

Няма да изпитваш глад и лишения. Режима залага на здравословни храни, в достатъчни количества и калориен дефицит, за да не се чувстваш гладен/на и въпреки това да сваляш килограми.
Със сигурност! Факторът, който гарантира успеха съм аз. Ще те “водя за ръка” през цялото време и ще ти помогна да изминеш пътя до новото ти “Аз”. Ако спазваш всичко, което ти казвам няма как да не отслабнеш.

Създадох режима така, че да не залага на екзотични храни, които не могат да се намерят навсякъде. Точно обратното. В Smart Diet ще се храниш с храни, които може да намериш във всеки магазин и приготвянето на които няма да ти отнеме цяла вечност.

Аз също бях като теб – зает професионалист, който сякаш използваше като оправдание цялата тежест на ежедневието си, за да не се храни здравословно. Но това е далеч от истината. Режимът се спазва лесно и е пригоден да служи дори на най-заетите професионалисти и няма начин при наличие на желание да няма решение.

Храната в режима е разнообразна и е съобразена изцяло с твоите предпочитания. Докато провеждаме режима ще имаш най-различни менюта, базирани на храните, които предварително сме дискутирали. Когато се научиш да познаваш тялото си и да се храниш правилно, ще имаш възможност самостоятелно да избираш и добавяш храните през ежедневието си.

Режимът е базиран изцяло на твоите лични предпочитания и храни които обичаш. Ако и семейството ти обича тези храни, няма причина да не ги споделяте и да се храните по менютата от режима.

Разбира се. Ще получаваш менюто си през 6 дни, в ден в който сме се уговорили предварително. Така ще имаш възможност предварително да се запасиш с необходимите продукти и да приготвиш храната си.

Често ми задават този въпрос, особено заети професионалисти. Това не е проблем, защото в Smart Diet имаш активна 24-часова комуникация с мен. Когато нямаш възможност да получиш менюто, което сме планували, а има ресторант, в който се предлагат други храни, просто ми пишеш или ми се обаждаш и намираме решение.

Това не е просто диета, а менторска програма, в която не само ти показвам как да се храниш здравословно, а също така инсталирам нови навици в теб и премахвам старите, които са ти пречили до сега. В края на програмата се превръщаш в новото си “Аз”, което толкова много обича себе си, че никога няма да се върне към старите начини.

Режимът е напълно динамичен и постоянната комуникация с мен ще ти позволи да адаптираш храненията си според твоето ежедневие. Всеки път, когато имаш нужда от промяна на някое хранене, просто се свързваш с мен и намираме решение.

Алкохола е калорична напитка и от него се пълнее. Той има и полезните си качества, поради което не го изключваме от режима.
Важното е приемът му да бъде в разумни, умерени количества.  150-200 мл. вино на ден, или до 100 мл. концентрат са допустими, но трябва да бъдат комбинирани с вода, респективно 1:1 или 1:3. Бирата е забранена, защото = “течна баничка” 🙂

Гладът към сладкото е обясним. В днешния свят зависимостта към сладко и вредни храни е по- разпространена от тази към алкохол и цигари. А и приемът на сладко пристрастява почти по същия механизъм, по който го правят наркотиците.
Но има решение за това. В Smart Diet аз съм плътно с теб. Когато изпиташ неудържим глад за сладко ми звъниш или ми пишеш, за да може заедно да намерим решение.
А в менюто ти ще бъдат включени въглехидрати с добър гликемичен индекс – варива, плодове, така че, гладът за сладко ще бъде преодолян.
Когато започнеш да постигаш целите си в Smart Diet, резултатът ти харесва. И ти ставаш много ревностен към задържането му. А това също е фактор все по- рядко да посягаш към вредни и нискостойностни храни.