Имате въпрос? Обадете ни се!

1 500+ успешни истории | Гарантирано отслабване

Нещо много повече от диета за отслабване. SmartDiet ще внесе пълна промяна във твоето здраве, външен вид, самочувствие и навици.

Ако си опитвал/а всякакви диети, но нищо не е сработило...

Ако не можеш да се отървеш от излишните килограми години наред…

Ако не успяваш да задържиш резултатите си за дълго…

Ако ти е омръзнало да си обещаваш и да нарушаваш обещанията си...

…то SmartDiet е точно за теб! Екипът ни от лекари и професионалисти ще те „държи за ръката“ докато не отслабнеш и не постигнеш целта си. И ще те научи как да задържиш постигнатото завинаги!

Включи се в  единствената сертифицирана менторска програма в България, в която лекар помага на хората  да отслабнат без да гладуват, без изтощителни тренировки и без тормоз.

Д-р Господинова и Smart Diet в медиите​

До Вас ще има лекар

С тази диета за шест месеца отслабнах без да гладувам със 16 кг, намалих ханша и талията с 13 см. За мен тази диета работи. Благодаря от сърце на Данчето Господинова, че през цялото време беше до мен, за проявеното разбиране и толерантност към мен, за дадените ми съвети в трудни моменти..

Анита П.

Благодаря Ви, докторе!

Изключително съм доволна от режима и от д-р. Господинова. Храната е изключително разнообразна, можех да ям почти всичко. Изпълнява се лесно, резултатите идват бързо и това ти дава крила.

Таня К.

Благодарна съм като майка

Аз, като майка, съм много благодарна на д-р Господинова за отношението ѝ към дъщеря ми и за хранителния режим, който приложи, за да може тя, която е анорексичка, не само да не губи тегло, а да достигне балансирани килограми, с които да е физически здрава и да се чувства психически по-комфортно от преди. Д-р Господинова подходи към проблема с истинска съпричастност и професионализъм.

Мария П.

Нормализирах показателите си

С помощта на SmartDiet и професионалното отношение на доктор Господинова успях да нормализират кръвните си показатели , теглото, а външния вид е бонус към постигнатата цел.Не вярвах че ще успея да се справя с контролирано хранене без захари ,но се оказа лесно и възможно.Сега се чувствам прекрасно, храня се правилно,здравословно и поддържам постигнатото.Препоръчвам горещо!

Кремена Д.

Здравей! Aз съм д-р Йорданка Господинова -
създател на Smart Diet
и главен лекар в програмата.

Преди 5 години, на 51 годишна възраст, аз също бях изправена пред предизвикателството на наднорменото тегло. Дълго се лутах между различни методи и похвати, очаквайки магическо решение, което ще сложи край на всичките ми мъки и разочарования. “Нищо не работи. Всичко е лъжа и измама. Трябва да живея във фитнес залата, ако искам да постигна мечтата си.”. Това бяха извиненията, които си казвах, за да ме откъснат от реалността и някакси да оправдаят неправилния ми начин на живот, и нездравословно хранене. В един момент обаче цялото това нездравословно поведение си каза думата – вече бях с високо кръвно налягане и висок холестерол. Като лекар добре разбирах, че това са фактори, които повишават риска от инфаркт и инсулт многократно. Стресната от всичко това реших, че ми трябва фундаментална промяна и си казах “Аз искам да бъда здрава и да имам пълноценен живот!”.

След сериозно проучване, анализ на всички методи, стратегии, похвати и научни доказателства, както и пълно впрягане на волята си, аз намерих “тайната формула”, с която да отслабна и да подобря здравето си. Без да се тормозя и без да се лишавам от удоволствията на живота. По този начин свалих 29 килограма и се научих как да ги задържа. Сега, почти на 57 годишна възраст, аз се чувствам пълноценна, здрава, пълна с енергия и горда с това, което постигнах!

Всички мои близки и познати започнаха да се възхищават на резултатите ми и да ме търсят за съвети и помощ. Това ме вдъхнови да систематизирам всичко научено в програма с ясни принципи и правила, за да мога да помагам максимално ефективно

Така се роди Smart Diet, която вече е помогнала на над 1500 човека да свалят здравословно излишните си килограми, да постигнат мечтания външен вид, да подобрят самочувствието си, да бъдат здрави, и да задържат резултатите си завинаги.

Пускане на видеото

Защо Smart Diet е за теб?

Защото сме толкова сигурни в процеса...

…че ще възстановим 100% от инвестираната сума, ако не постигнеш резултата си!

Лекарски контрол

Програмата е изготвена от лекар специално за теб. След като получиш менюто си и инструкции как да го спазваш, ще имаш ежедневен контакт с лекаря си, за да проследява как се справяш и да задаваш въпросите си. Освен за отслабването ти, в Smart Diet се грижим и за цялостното ти здравословно състояние, а също и за психическото ти състояние. Само когато имаш контрол над тях можеш да постигнеш устойчив резултат.

1 500+ успешни истории

Д-р Господинова и екипа на Smart Diet вече са успели да помогнат на над 1500 мъже и жени от цял свят да постигнат мечтаното тегло, да подобрят здравето си и да се научат как да задържат резултите си завинаги. Целта на менторската програма е да бъде последният хранителен режим, който човек започва - "Дай на човек риба и ще го нахраниш за ден. Научи го да лови риба и ще го нахраниш за цял живот".

Без гладуване

Гладуването не е устойчив начин за отслабване. Дори напротив - то може да доведе до бързо натрупване на допълнителни килограми след края на гладуването. Поради това в Smart Diet човек се научава как да се храни балансирано, здравословно и без да изпитва никакъв глад.

Без изтощителни тренировки

Движението и физическата активност са много важни за поддържането на оптимално здравословно състояние на организма, но това не означава, че трябва да прекарваш безкрайни часове във фитнес залата, ако не е твоето нещо. Половин-един час разходка на ден е всичко от което се нуждаеш, за да бъдеш здрав/а.

Напълно индивидуален подход

Тъй като програмата е напълно индивидуална и се изготвя от лекар, тя е създадена така, че да отговаря на всички нужди на твоя организъм. В началото всичко започва с подробни кръвни изследвания и преглед. Така храните, които са включени в менюто ти са предназначени специално за твоето състояние, според твоите предпочитания и цели.

Лесна за следване

Добре разбираме, че ежедневието ти може да е много натоварено и да е трудно да излезеш от комфортната си зона. Затова режима е разработен така, че да се следва лесно и с удоволствие, независимо от твоя начин на живот, професия и семейно положение. Твоят лекар ще бъде с теб постоянно и ще ти помогне да се справиш и да се адаптираш.

С вкусна храна

Съществува неправилното схващане, че за да отслабнеш трябва да се храниш с храни, които не са вкусни. Това обаче не е така. В режима се храниш с храните, които обичаш и на които си свикнал/а, съобразени със здравословното ти състояние и целите, които сме поставили.

С грижа за общото здравословно състояние

В Smart Diet освен да отслабнеш, се грижим и за общото ти здравословно състояние. В програмата ежедневно те следи лекар, периодично излседва кръвните ти показатели, включително и хормонален статус. Ако имаш нужда от допълнителен преглед от специалист можем да те насочим към мрежата ни от доверени лекари от различни дисциплини.

Персонализирана менторска програма за
хранене с ежедневна подкрепа от лекар

Пускане на видеото

Как работи SmartDiet?

1

Запазваш си час за предварителен разговор

Преди да запазиш ще ти зададем няколко кратки въпроса, за да сме максимално подготвени за разговора ни.

2

Ще получиш мейл за предстоящия ни разговор

На посочения мейл адрес ще ти изпратим потвърждение за запазения час и ще обобщим предстоящите стъпки. Ще получиш и допълнителна информация за режима.

3

Предстои обаждане, което да те въведе в програмата

Ще ти се обадим в избрания ден и час, за да се запознаем с твоето състояние и да ти разкажем за програмата, и да отговорим на въпросите ти.

4

Лична среща/преглед с лекар

Следва лична среща с лекар от Smart Diet на видео разговор. На нея лекарят ще снеме пълен антропометричен, здравен и хранителен статус. Ще проведе тестове за определяне на здравословното ти състояние и нива на натрупана интоксикация. Ще изработи диаграми и анализ на състоянието ти, за да сте наясно от къде започвате. Ще ти назначи пълни кръвни изследвания, включително и на хормонален статус.

5

Персонализирана хранителна програма

След като се запознаем със състоянието ти ще изготвим специално за теб хранителна програма, която ще отговаря на твоите нужди, предпочитания и здравословно състояние.

6

Лекарят ще те "държи за ръката" през цялото време

Твоят лекар ще бъде с теб плътно, през целия процес, като ментор, който ще следи ежедневния ти прогрес, ще му задаваш въпроси по всяко време и ще получаваш обратна връзка в рамките на минути. На базата на резултатите ти ще адаптира менюто ти, за да оптиизира процеса.

7

ГАРАНТИРАНО постигане на резултата. 0% риск за теб!

Ако спазваш стриктно всички препоръки в програмата и не постигнеш резултатите, които сте заложили в плана, режимът ще бъде безплатен за теб, защото цялата инвестиция ще ти бъде върната.

8

Най-важното - задържане на резултатите.

Освен, че ще те научим как да се храниш здравословно и да отслабнеш, в програмта ще се научиш също как да задържиш резултатите си завинаги, така че това да е последната диета която спазваш през живота си.

Ето какво казват част от хората, преминали през Smart Diet:
Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото
Пускане на видеото

Често задавани въпроси

натисни върху въпроса, за да видиш отговора

Няма да изпитваш глад и лишения. Режима залага на здравословни храни, в достатъчни количества и калориен дефицит, за да не се чувстваш гладен/на и въпреки това да сваляш килограми.
Със сигурност! Факторът, който гарантира успеха съм аз. Ще те “водя за ръка” през цялото време и ще ти помогна да изминеш пътя до новото ти “Аз”. Ако спазваш всичко, което ти казвам няма как да не отслабнеш.

Създадох режима така, че да не залага на екзотични храни, които не могат да се намерят навсякъде. Точно обратното. В Smart Diet ще се храниш с храни, които може да намериш във всеки магазин и приготвянето на които няма да ти отнеме цяла вечност.

Аз също бях като теб – зает професионалист, който сякаш използваше като оправдание цялата тежест на ежедневието си, за да не се храни здравословно. Но това е далеч от истината. Режимът се спазва лесно и е пригоден да служи дори на най-заетите професионалисти и няма начин при наличие на желание да няма решение.

Храната в режима е разнообразна и е съобразена изцяло с твоите предпочитания. Докато провеждаме режима ще имаш най-различни менюта, базирани на храните, които предварително сме дискутирали. Когато се научиш да познаваш тялото си и да се храниш правилно, ще имаш възможност самостоятелно да избираш и добавяш храните през ежедневието си.

Режимът е базиран изцяло на твоите лични предпочитания и храни които обичаш. Ако и семейството ти обича тези храни, няма причина да не ги споделяте и да се храните по менютата от режима.

Разбира се. Ще получаваш менюто си през 6 дни, в ден в който сме се уговорили предварително. Така ще имаш възможност предварително да се запасиш с необходимите продукти и да приготвиш храната си.

Често ми задават този въпрос, особено заети професионалисти. Това не е проблем, защото в Smart Diet имаш активна 24-часова комуникация с мен. Когато нямаш възможност да получиш менюто, което сме планували, а има ресторант, в който се предлагат други храни, просто ми пишеш или ми се обаждаш и намираме решение.

Това не е просто диета, а менторска програма, в която не само ти показвам как да се храниш здравословно, а също така инсталирам нови навици в теб и премахвам старите, които са ти пречили до сега. В края на програмата се превръщаш в новото си “Аз”, което толкова много обича себе си, че никога няма да се върне към старите начини.

Режимът е напълно динамичен и постоянната комуникация с мен ще ти позволи да адаптираш храненията си според твоето ежедневие. Всеки път, когато имаш нужда от промяна на някое хранене, просто се свързваш с мен и намираме решение.

Алкохола е калорична напитка и от него се пълнее. Той има и полезните си качества, поради което не го изключваме от режима.
Важното е приемът му да бъде в разумни, умерени количества.  150-200 мл. вино на ден, или до 100 мл. концентрат са допустими, но трябва да бъдат комбинирани с вода, респективно 1:1 или 1:3. Бирата е забранена, защото = „течна баничка“ 🙂

Гладът към сладкото е обясним. В днешния свят зависимостта към сладко и вредни храни е по- разпространена от тази към алкохол и цигари. А и приемът на сладко пристрастява почти по същия механизъм, по който го правят наркотиците.
Но има решение за това. В Smart Diet аз съм плътно с теб. Когато изпиташ неудържим глад за сладко ми звъниш или ми пишеш, за да може заедно да намерим решение.
А в менюто ти ще бъдат включени въглехидрати с добър гликемичен индекс – варива, плодове, така че, гладът за сладко ще бъде преодолян.
Когато започнеш да постигаш целите си в Smart Diet, резултатът ти харесва. И ти ставаш много ревностен към задържането му. А това също е фактор все по- рядко да посягаш към вредни и нискостойностни храни.

Разбираме, че вероятно имаш още въпроси относно програмата. Ние сме на разположение и ще разясним подробно всяка стъпка.
Човек от нашия екип ще ти се обади, за да отговори на всичките ти въпроси и да се запознае с твоето състояние.

Мисли позитивно за това пътешествие. Този път ще бъде различно!

Абонирай се за полезна информация и интригуващи предложения.

Smart Diet © Всички права запазени