Play Video

Специално за хора, които искат да отслабнат здравословно и да постигнат мечтания вид, без да се подлагат на строги диети и гладуване.

Smart Diet

Нов и напълно различен метод, благодарение на който ще сваляш между 4 кг и 6 кг на месец, без лишения, без натоварващи тренировки, без скъпи медикаменти и храни, и без йо-йо ефект.

100% гарантирани резултати

Това е напълно нов и различен хранителен режим от всичко, което си опитвала до сега.

Режимът действа на две основни нива: метаболитно и психологическо.

Затова и режимът, и резултатите от него не приличат на нищо, което си правила до сега. Неговите принципи противоречат на всеки тормоз над физиката и психиката и търсят точно обратното: естествената лекота на тялото и мисълта.

Гладът е стрес не само за психиката, но и за тялото, а един стресиран организъм не отслабва трайно. Затова редовното, балансирано и здравословно хранене е ключов принцип на Smart Diet.

Но храненето не е всичко. В режима работим усилено и върху навиците ти, защото няма как да градим качествено без стабилни основи. Именно поради това ще бъда денонощно с теб – да те напъствам и да ти помагам. Само така мога да бъда сигурна, че ще получиш резултатите, които сме планували.

В течение на работата ни заедно, всяка седмица ще получаваш персонално меню, съставено от храни, които обичаш. Менюто ти ще е базирано на продукти, които можеш да намериш и приготвиш бързо и лесно. Ще се храниш минимум по 3 пъти на ден и никога, никога няма да гладуваш.

И така, неусетно ще свалиш излишните килограми и ще се превърнеш в мечтаното си “Аз”.

Ето какво споделиха част от хората, които
вече са преминали през режима Smart Diet:

Ти вече знаеш за SmartDiet. Знаеш, че е помогнал на над 500 мъже и жени да влязат във форма и да променят живота си.

 Въпросът е какво ще направиш сега?

Вариант 1: Не правиш нищо. Така би било най-лесно за теб. Продължаваш да мечтаеш за един по-различен живот, но не предприемаш действията, нужни за да го постигнеш.

Вариант 2: Действаш сега и се радваш на резултат – свалени 4 до 6 кг. още след първия месец. С моя помощ постигаш външния вид и самочувствието, за които мечтаеш и се научаваш как да ги задържиш за цял живот.