1500+ човека, които отслабнаха и подобриха здравето си

Менторска програма, в която лекар Ви помага да отслабнете. Без гладуване, без лишения и без тормоз!

Ако вече сте опитали с всички популярни диети, но все още нямате резулат...

Ако се затруднявате да спазвате режима си и Ви липсва мотивация...

Ако не знаете какви храни да изберете, за да се справите с излишните килограми...

Със SmartDiet:

Ще се отървете веднъж и завинаги от излишните килограми.

Ще подобрите здравословното си състояние и качеството си на живот.

Ще постигнете мечтания външен вид и ще възвърнете самочувствието си.

"Видях резултата."

С две ръце препоръчвам SmartDiet, защото видях резултата - свалих 15кг и се чувствам отлично и пълна с енергия! Режимът е ефективен и разнообразен. Благодаря от сърце на д-р Господинова за вниманието и професионализма, с които винаги откликва на моите въпроси. Радвам се, че ви срещнах, д-р Господинова, и че сбъднахте една моя мечта!Бъдете здрава и продължавайте своята мисия!

Румяна К.

"Спрях да пия хапчета."

Благодарение на режима и подкрепата на д-р Господинова, аз успях да постигна това, което до скоро смятах за невъзможно: за 5 месеца свалих 20 кг! В резултат на това, нормализирах нивата си на кръвна захар и инсулин и спрях да пия хапчета за кръвно. Препоръчвам режима на всеки! Огромни благодарности към д-р Господинова!

Павел С.

"Без глад, без лишения, без крайности."

Чудесен и работещ механизъм! Това не е диета, не е режим. Това е начин на живот, който аз възприех с лекота и благодарност. Без глад, без лишения, без неразумни крайности, априори в разрез с човешкия метаболизъм, биохимия и физиология. Д-р Господинова е възхитителна! Компетентна, мотивираща, разбираща, дисциплинираща. Благодарение на нея повярвах, че мога! А и резултатите го потвърдиха! Благодаря Ви, д-р Господинова!

Цветелина Д.

С какво се отличава SmartDiet?

Високо-персонализиран подход

Лекарскo наблюдение

Ежедневно проследяване

Фокус върху мисленето и навиците

100% уникален хранителен план, без гладуване

Гарантирани резултати

100%-овата ни гаранция е нашето послание

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

Пускане на видеото

Вашата персонализирана менторска програма

Питате се как може да съм толкова уверена в това?

От хилядите хора, с които сме работили, под 1% са се възползвали от гаранцията и са поискали да им се възстановят парите. И най-честата причина, която съм чувала за това е „Аз всъщност така и не опитах да спазвам програмата.“

Можете ли да познаете какво никога не съм чула?

„Отдадох се на програмата напълно и я спазвах съвестно, но не видях никакъв прогрес.“

Всъщност, най-често чуваме хората в SmartDiet да казват това: 

Диетата работи!
работи в няколко аспекта:
1. Теглото се редуцира. Без гладуване и без неистови ограничения.
2. Създава навици за балансирано хранене.
3. стимулира метаболизма
Ако имате съмнения, загърбете ги и пробвайте! Ако имате затруднения , д-р Господинова е 24/7 онлайн и ще ги преодолеете заедно.
Успех !

Отличен професионалист, знае от какво точно има нужда твоето тяло за да изглеждаш добре, да имаш самочувствие и най вече да си здрав! Ако искаш пълна промяна това е мястото и начина- SmartDiet при д-р Господинова! За четири месеца свалих 11 кг равномерно,килограми които за седем години не мръднаха с какви ли не диети.Д-р Господинова,много Ви благодаря!
Препоръчвам SmartDiet, защото промени моите вредни хранителни навици и това доведе, не просто до промяна във външния ми вид, а до промяна на моето здравословно състояние!
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!
Д-р Господинова, благодаря за подкрепата и вярата, че мога да постигна желаното тегло без глад и лишения!

Благодаря ви за моя нов живот и визия. Всичко би било малко за да опиша благодарността си. За времето от 5 месеца -22кг. Здравей Живот.

На първо място изказвам благодарността си към д-р Господинова! ❤️
Това е човек с главно Ч, който бе до мен 24/7 в начинанието ми, и сложността на случая ми. За мен успешна диета не е тази, с която сваляш много килограми, а тази, с която сваляш равномерно, без ограничения, с правилни напътствия и задържане на новото тегло без усилия. Благодарение на SmartDiet, д-р Господинова промени изцяло възгледите ми за режим, хранене и живот в положителна насока!
Благодаря от ❤️
Благодаря Ви, д-р Господинова!
SmartDiet ми помогна да изградя навик да да се храня здравословно, балансирано и редовно. Ако човек запази мотивацията си и ентусиазма от постигнатите резултати, ползите са много и са видими. За месец и половина аз се разделих с 5,5 кг. и смятам да продължа да се храня по този начин.
Уникално! Само това мога да кажа! И режима и Др. Господинова! Бях скептична, понеже има малко килограми за сваляне, ноооооо……диетата проработи и при мен. Най-важното е, че придобих здравословни навици на хранене и преобърнах начина си на мислене. Няма невъзможни неща! Сърдечно благодаря Др. Господинова! 🥰❤️😘

Д-Господинова,
Обръщам се към Вас ,за да изразя мойте и на майка ми най-искрени благодарности.
Само за няколко месеца тя коригира наднорменото си тегло и кръвните и резултати вече са в норма. Вашата 24 часова ангажираност и висок професионализъм допринесоха за всичко това.
Благодаря Ви!

Впечатляващ режим!
Отслабва се бързо, здравословно и приятно, без глад и напрежение!
Горещо препоръчвам!
Сърдечни благодарности на д-р Господинова!
Благодаря за подкрепата и съветите които получих и съдействието за изграждане на навик за здравословно хранене. Следвайки препоръките на д-р Господинова, която се превръща във ваш приятел, ще успеете да се научите как да се грижите за себе си и хранейки се да постигнете желаното от вас по отношение на фигурата и теглото си. Сърдечно благодаря ❤️!
С много благодарност и признателност към д-р Господинова, за комфорта и сигурността в ежедневното хранене. Усещането за промяна е буквално всеки ден. Промяната в настроението и физическото здраве е гарантирано 🙂 това действа на мотивацията и желанието да се спазва режима всеки ден.
Заедно с това, резултатите не закъсняват – килограмите намаляват, сантиметрите също и удовлетворението от добре свършена работа е налице 💓
Сега съм в режим задържане на постигнатото: 20 кг по-малко, 15-18 сантиметра по-малко от обиколките и желание за спорт и повече движение.
от сърце благодаря на д-р Господинова за постигнатите резултати ❤️
Ако сте готови за промяна на качеството на живота си, свържете се с нея 🍀💜💚
Разбирам, че вероятно имате още въпроси относно програмата. Ние сме на разположение и ще разясним подробно всяка стъпка.
Може да се свържете с човек от екипа ми по телефона, като натиснете бутона "Обадете се" по-долу. Той ще отговори на всичките Ви въпроси и ще се запознае с Вашето състояние.