1500+ успешни истории | Вашият персонализирн път към по-добро здраве

SmartDiet е сертифицирана медицинска менторска програма, в която чрез ежедневни напътствия и проследяване лекар Ви помага да отслабнете и да подобрите здравето си.

Ако чувствате, че вече сте опитали всичко и не можете да се отървете от излишните килограми години наред.

Ако Ви е омръзнало да си обещавате и да нарушавате обещанията си.

Ако знаете как да се храните правилно, но Ви е трудно да го правите дългосрочно.

Истински хора, истински истории, истински взаимоотношения, истински резултати. Постигнете здравословните си цели и свалете излишните килограми с персонализирана хранителна програма. Без гладуване, без лишения и без тормоз.

Запазването на безплатен разговор е лесно.

Само трябва да изберете удобен ден и час, и да отговорите на няколко кратки въпроса. Така ще можем да се подготвим по-добре за разговора ни.


Препоръчвам SmartDiet и др. Господинова по няколко причини:
-хранителният режим е изцяло съобразен с индивидуалните потребности (здравословни, двигателни, хранителни предпочитания)
-ежедневен контрол и съпорт от страна на др. Господинова
-лесен за спазване, защото не усещаш никакъв глад
-изграждане на полезни навици, които остават и за в бъдеще.
Благодаря от сърце, Дани, че повярвах отново в себе си и промяната е налице ❤️

Не знам от къде да започна. Първо искам да изкажа моята огромна благодарност на д-р Господинова.❤️Цял живот се боря с килограмите си. Няма нещо което да не съм пробвала като диета или режим. Най накрая успях със великолепната подкрепа на д-р Господинова. Данииии, ти си велика.❤️Това не е режим , това не е диета. Това е нещото което моите родители не са ме научили като подрастващ човек, на здравословни навици и каква храна да избирам за да не тровя организма си… Прочетете още ->
Точно от това имах нужда и се радвам,че попаднах тук преди 3 месеца.Четох отзивите,гледах клиповете и реших да опитам.След 3 месеца и почти 10 свалени килограма продължавам напред до целта,която съм си поставила . Благодаря на д-р Господинова за всичко. На тези,които се колебаят,ще кажа програмата работи при мен ,а аз съм с над 20 години колебания в теглото,сваляне-качване въпреки тренировките.Правилният хранителен режим е 70% от успеха .
Благодаря Ви, д-р Господинова!
За два месеца и половина свалих 13 килограма, с нейна помощ!
Отзивчива, винаги любезна и много точна дама.
Пробвала съм много диети и хапчета, но без резултат. Това не е диета, а режим, от който не се чувстваш гладен. Аз лично свикнах много лесно и бързо. Ако излезеш извън режима, д-р Господинова реагира много бързо, със съвети за нормализирането му.
Препоръчвам я с две ръце!!! 

Здравейте и добре дошли! Aз съм д-р Йорданка Господинова - създател на SmartDiet.

Радвам се, че сте тук, защото това означава, че сте готови да се впуснете в едно трансформиращо пътешествие към по-добро физическо и психическо здраве.

Аз вярвам, че всеки трябва да разбере ясно каква е връзката ни  с храната и как тя влияе на цялостното ни състояние. Трябва да се научим да правим избори, които подхранват не само телата, но и умовете ни.

Ето защо създадох SmartDiet. Исках да предоставя услуга, която надхвърля типичните диетични планове и програми за отслабване. Исках да предложа цялостен подход, който да взима под внимание уникалните нужди, начина на живот и целите на всеки човек.

С моя екип не вярваме в универсалните решения, които „пасват на всички“. Ние вярваме в персонализираната хранителна стратегия, която е съобразена с Вашите конкретни нужди. Вярваме в осигуряването на ежедневна подкрепа и проследяване, за да Ви помогнем да се придържате към програмата. И най-важното, вярваме, че ще Ви помогнем да направите устойчиви промени за целия си живот.

Така, че независимо дали искате да промените теглото си, да се справите с конкретен здравословен проблем или просто искате да се чувствате по-здрави и енергични, ние сме готови да Ви помогнем.

Със SmartDiet:

Ще се отървете веднъж и завинаги от излишните килограми.

Ще подобрите здравословното си състояние и качеството си на живот.

Ще постигнете мечтания външен вид и ще възвърнете самочувствието си.

Защо SmartDiet ще работи при Вас?

Повечето методи протичат по следния начин: дава Ви се план за хранене, пожелават Ви късмет и Ви оставят да се справите сами. Но всички знаем, че това не работи. В SmartDiet ние сме с Вас на всяка крачка и Ви помагаме да преодолеете всяко предизвикателство, с което се сблъскате.

Високо-персонализиран подход

Да имате личен ментор никога не трябва да изисква да чакате "на опашката".

В SmartDiet Вие не сте един от многото. Вие ставате част от нашето семейство и ние приемаме това много сериозно.

Тайната на SmartDiet е в изграждането на лични взаимоотношения. Защото за нас да помагаме на хората да подобрят здравето си и да отслабнат не е просто работа. Това е нашето призвание. И ние се грижим за постигането на целите Ви толкова, колкото и самите Вие.

Лекарскo наблюдение

Индивидуалният Ви прогрес ще бъде под постоянен лекарски контрол.

След като проведете първата среща-преглед с Вашия лекар, ще имате възможност за ежедневен контакт с него. Ще получавате отговор на въпросите си в рамките на минути. Същевременно той ще следи Вашите резултати ежедневно.

Освен за отслабването Ви, в SmartDiet се грижим усилено и за общото Ви здравословно състояние. Поради това в програмата Ви назначаваме подробни кръвни изследвания, включително и на хормони. Само така можем да знаем от къде започваме и къде искаме да отидем.

Ежедневно проследяване

Започването на "някаква диета" е лесно, но придържането към нея дългосрочно - това е предизвикателството пред повечето хора.

Когато сте на случайна диета, е лесно да загубите мотивация и да спрете да я спазвате. И е твърде вероятно да се откажете от нея с обещанието да я започнете отново по-късно. И това да не се случи.

В SmartDiet решаваме този проблем изцяло, защото сме до Вас всеки ден, за да Ви подкрепяме и напътстваме, както и да Ви научим на фундаменталните принципи на здравословното хранене. Така ще се чувствате много по-уверени, отдадени и мотивирани да продължите.

Ще постигнем целите Ви и ще го направим заедно!

Фокус върху мисленето и навиците

Обикновено само волята не е достатъчна, за да се отслабне и да се задържат резултатите дълготрайно. Също така е изморително. Ето защо повечето хора успяват да отслабнат само за известно време, но след това отново си връщат теглото. Никак не е приятно!

Никоя диета не би била трайна, ако не се работи усилено върху мисленето и навиците, свързани с храненето и начина на живот.

В SmartDiet ние Ви напътстваме стъпка по стъпка, ден след ден, за да разберете практически принципите на правилното хранене. Същевременно работим и върху навиците Ви към храната. Защото когато те се променят, ще видите, че за да сте здрави, всъщност не е необходимо чак такова количество воля.

След като преминете през програмата ще имате инструмент, който ще Ви служи през целия Ви живот. А именно - свободата да бъдете господар на собственото си тяло. Това ще Ви помогне да поддържате теглото си и да бъдете здрави дълготрайно.

100% уникален хранителен план, без гладуване

Не обичате зеленчуци? Мразите кисело мляко? Не можете да ядете яйца? Универсалният подход не е подходящ за никого. Всеки е уникален. Така, че защо да се насилвате да спазвате план за хранене, който не е създаден точно за Вас?

В SmartDiet ще се храните само с храните, които харесвате и няма да се налага да ядете нещо, което не обичате.

Една добра хранителна програма трябва да може да Ви научи как да се храните правилно, без да изпитвате глад. Гладуването е без дългосрочен ефект за отслабването. Ние разбираме това добре, поради което ще Ви научим как да се храните така, че докато отслабвате да не чувствате глад и да сте изпълнени с енергия през целия ден.

Ние ще Ви помогнем да изградите траен начин на хранене, който е 100% уникален според Вашите предпочитания и нужди. Дори да сте с много характерен вкус, или твърде заети, за да готвите, ние ще намерим идеалния вариант за Вас.

Гарантирани резултати

В SmartDiet наистина сме уверени в това, което правим. Ето защо Ви предлагаме 100% ГАРАНЦИЯ.

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

Персонализирана менторска програма + ежедневно проследяване + лекарски контрол = режим, който се спазва с лекота

Пускане на видеото

Как работи SmartDiet?

1

Запазете си 15-минутен предварителен разговор

След като запазите час, човек от екипа ни ще се свърже с Вас. Той ще Ви попита за целите Ви, какво сте опитвали преди, какво е проработило... и какво не е. За нас е важно да научим и за предизвикателствата, с които сте готови да се справите. Чрез отговорите Ви ще успеем да Ви опознаем и така ще можем да създадем индивидуална стратегия специално за Вас.

Ще обсъдите също за резултати, които може да очаквате и как ще ги постигнете.

2

Следва лична онлайн среща с Вашия лекар

Вашият лекар ще направи цялостна оценка на антропометричния, здравния и хранителния Ви статус. Ще проведе тестове, за да оцени текущото Ви здравословно състояние и нивата на натрупана интоксикация. Ще изготви диаграми и ще анализира състоянието Ви, за да Ви представи ясно къде се намирате. Ще Ви назначи пълен набор от кръвни изследвания, включително хормонален профил, което ще позволи да адаптира стратегията специално за Вас и Вашето уникално състояние. Този задълбочен подход гарантира, че ще постигнете успех от самото начало.

3

Комуникирайте всеки ден.

В SmartDiet вярваме в силата на личната връзка. Ето защо ще бъдем до Вас на всяка крачка, докато постигнете целта си.

Всеки ден ще получавате персонализирани експертни напътствия от Вашият лекар. Ще Ви стимулира да се придържате към правилния път, ще Ви окуражава да продължавате и ще празнува победите Ви заедно с Вас.

Това не е програма тип "една за всички". Вашият лекар ще Ви опознае, ще разбере уникалните Ви предизвикателства и ще адаптират подхода си, за да Ви помогнат да постигнете успех. Също така ще бъде до Вас, за да отговаря на въпросите Ви, да Ви дава насоки и да Ви дава подкрепа, когато имате най-голяма нужда от нея.

Този силно персонализиран подход е това, което отличава SmartDiet. Не става въпрос само за диета; става въпрос за изграждане на взаимоотношения с нашия екип от професионалисти, които са лично ангажирани във Вашия успех. Този подход гарантира, че вие не сте просто поредният клиент, а ценен член на семейството ни.

4

Постигнете резултатите си. И ги задръжте.

В SmartDiet добре разбираме, че постигането на по-добро здраве и физическа форма не е свързано само с това, което ядете. Става въпрос за цялостната картина - за начина Ви на мислене, навиците и начина Ви на живот. Ето защо нашият подход е холистичен и се фокусираме точно върху това.

Ние искаме не просто да отслабнете. Целта ни е да промените отношението си към храната и да се научите да разбирате уникалните нужди на тялото си.

"Дай на човек риба и ще го нахраниш за ден. Научи го да лови риба и ще го нахраниш за цял живот."

Със SmartDiet получавате не просто план за хранене, а промяна в начина на живот. И когато започнете да виждате резултатите - не само във външния си вид, но и в нивата на енергия, настроението и цялостното си благосъстояние - ще разберете защо нашият подход е толкова ефективен.

И така, готови ли сте да видите истински, трайни резултати? Присъединете се към SmartDiet днес и започнете своето пътешествие към по-добро здраве и външен вид.

Вижте какво казват хората за SmartDiet

Пускане на видеото

Вашата персонализирана менторска програма

"Видях резултата."

С две ръце препоръчвам SmartDiet, защото видях резултата - свалих 15кг и се чувствам отлично и пълна с енергия! Режимът е ефективен и разнообразен. Благодаря от сърце на д-р Господинова за вниманието и професионализма, с които винаги откликва на моите въпроси. Радвам се, че ви срещнах, д-р Господинова, и че сбъднахте една моя мечта!Бъдете здрава и продължавайте своята мисия!

Румяна К.

"Спрях да пия хапчета."

Благодарение на режима и подкрепата на д-р Господинова, аз успях да постигна това, което до скоро смятах за невъзможно: за 5 месеца свалих 20 кг! В резултат на това, нормализирах нивата си на кръвна захар и инсулин и спрях да пия хапчета за кръвно. Препоръчвам режима на всеки! Огромни благодарности към д-р Господинова!

Павел С.

"Без глад, без лишения, без крайности."

Чудесен и работещ механизъм! Това не е диета, не е режим. Това е начин на живот, който аз възприех с лекота и благодарност. Без глад, без лишения, без неразумни крайности, априори в разрез с човешкия метаболизъм, биохимия и физиология. Д-р Господинова е възхитителна! Компетентна, мотивираща, разбираща, дисциплинираща. Благодарение на нея повярвах, че мога! А и резултатите го потвърдиха! Благодаря Ви, д-р Господинова!

Цветелина Д.

Резултатите са сигурни и очаквани при всеки.

SmartDiet работи при всеки човек, имащ смелостта да опита. Това е обещание!

Диетата работи!
работи в няколко аспекта:
1. Теглото се редуцира. Без гладуване и без неистови ограничения.
2. Създава навици за балансирано хранене.
3. стимулира метаболизма
Ако имате съмнения, загърбете ги и пробвайте! Ако имате затруднения , д-р Господинова е 24/7 онлайн и ще ги преодолеете заедно.
Успех !

Отличен професионалист, знае от какво точно има нужда твоето тяло за да изглеждаш добре, да имаш самочувствие и най вече да си здрав! Ако искаш пълна промяна това е мястото и начина- SmartDiet при д-р Господинова! За четири месеца свалих 11 кг равномерно,килограми които за седем години не мръднаха с какви ли не диети.Д-р Господинова,много Ви благодаря!
Препоръчвам SmartDiet, защото промени моите вредни хранителни навици и това доведе, не просто до промяна във външния ми вид, а до промяна на моето здравословно състояние!
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!
Д-р Господинова, благодаря за подкрепата и вярата, че мога да постигна желаното тегло без глад и лишения!

Благодаря ви за моя нов живот и визия. Всичко би било малко за да опиша благодарността си. За времето от 5 месеца -22кг. Здравей Живот.

На първо място изказвам благодарността си към д-р Господинова! ❤️
Това е човек с главно Ч, който бе до мен 24/7 в начинанието ми, и сложността на случая ми. За мен успешна диета не е тази, с която сваляш много килограми, а тази, с която сваляш равномерно, без ограничения, с правилни напътствия и задържане на новото тегло без усилия. Благодарение на SmartDiet, д-р Господинова промени изцяло възгледите ми за режим, хранене и живот в положителна насока!
Благодаря от ❤️
Благодаря Ви, д-р Господинова!
SmartDiet ми помогна да изградя навик да да се храня здравословно, балансирано и редовно. Ако човек запази мотивацията си и ентусиазма от постигнатите резултати, ползите са много и са видими. За месец и половина аз се разделих с 5,5 кг. и смятам да продължа да се храня по този начин.
Уникално! Само това мога да кажа! И режима и Др. Господинова! Бях скептична, понеже има малко килограми за сваляне, ноооооо……диетата проработи и при мен. Най-важното е, че придобих здравословни навици на хранене и преобърнах начина си на мислене. Няма невъзможни неща! Сърдечно благодаря Др. Господинова! 🥰❤️😘

Д-р Господинова,
Обръщам се към Вас ,за да изразя моите и на майка ми най-искрени благодарности.
Само за няколко месеца тя коригира наднорменото си тегло и кръвните и резултати вече са в норма. Вашата 24 часова ангажираност и висок професионализъм допринесоха за всичко това.
Благодаря Ви!

Впечатляващ режим!
Отслабва се бързо, здравословно и приятно, без глад и напрежение!
Горещо препоръчвам!
Сърдечни благодарности на д-р Господинова!
Благодаря за подкрепата и съветите които получих и съдействието за изграждане на навик за здравословно хранене. Следвайки препоръките на д-р Господинова, която се превръща във ваш приятел, ще успеете да се научите как да се грижите за себе си и хранейки се да постигнете желаното от вас по отношение на фигурата и теглото си. Сърдечно благодаря ❤️!
С много благодарност и признателност към д-р Господинова, за комфорта и сигурността в ежедневното хранене. Усещането за промяна е буквално всеки ден. Промяната в настроението и физическото здраве е гарантирано 🙂 това действа на мотивацията и желанието да се спазва режима всеки ден.
Заедно с това, резултатите не закъсняват – килограмите намаляват, сантиметрите също и удовлетворението от добре свършена работа е налице 💓
Сега съм в режим задържане на постигнатото: 20 кг по-малко, 15-18 сантиметра по-малко от обиколките и желание за спорт и повече движение.
от сърце благодаря на д-р Господинова за постигнатите резултати ❤️
Ако сте готови за промяна на качеството на живота си, свържете се с нея 🍀💜💚

Имате въпрос?

Не се тревожете за тези неща изобщо. Участието Ви в SmartDiet зависи единствено от Вашето собствено желание и имате пълна свобода.

Искаме да се чувствате комфортно с нас от самото начало, защото знаем, че ще Ви хареса. 

В SmartDiet няма минимален период и подписване на договори. Ако желаете да Ви помогнем да постигнете целта си, ни се доверявате, като следвате съветите ни. Целта ни е не само да Ви покажем как да свалите излишните килограми, но и да Ви научим как да поддържате резултатите си. Поради това Ви съветваме да останете в програмата, докато не се научите как да разпознавате сигналите на собственото си тяло и да го поддържате здраво и младо.

Може някои от Вас да не повярват, но това е въпрос, който получаваме доста често. Срамота е, че има толкова много „методи за отслабване“, които се интересуват единствено от това да Ви продадат колкото се може повече от продуктите си.

Когато се включите в SmartDiet няма да Ви се налага да купувате специални храни, хранителни добавки и други подобни.

Ще Ви помогнем да развиете здравословни навици и поведения, които може да използвате в живота си дългосрочно, без да се подлагате на крайности. Независимо дали се храните в ресторант, имате работно събитие, или просто си готвите вкъщи, ние ще бъдем до Вас и ще Ви напътстваме.

Целта на програмата е да Ви научи как да правите правилните избори независимо от обстановката, в която се намирате.

Ако фитнеса не е „Вашето нещо“, Ви разбираме добре. Много от хората в SmartDiet нямат време или желание да ходят на фитнес.

Редовната физическа активност е много важна за здравето ни и е важно да я получаваме по приятен за нас начин. Ако не сте „фитнес тип“, не се тревожте. Ние ще създадем персонализиран план, който работи за Вас, независимо какви са целите Ви и как протича ежедневието Ви.

Да! И се радвам, че попитахте. Вярвам в SmartDiet и в това, което правим повече от всичко. Поради това с радост ще Ви предложа 100% гаранция, че ако не постигнете заложените резултати, парите ще Ви бъдат върнати.

Искам да се чувствате напълно комфортно в SmartDiet. И да имате свободата, че ако поради някаква причина програмата не сработи за Вас, ще Ви възстановим инвестираната сума.

Нещата изглеждат така: давате си шанс със SmarDiet за 30 дни и спазвате принципите и насоките, които Ви даваме. Ако не получите резултати, парите Ви се възстановяват напълно.

Това е „win-win“ ситуация. Единствения начин да загубите е ако не опитате. Затова не отлагайте и си запазете час още сега!

Разбира се! Може да се включите в SmartDiet където и да се намирате по света. През програмата са преминали успешно вече над 1500 човека от целия свят. Тъй като сме онлайн програма, локацията не е от значение, стига да имате достъп до мобилен телефон и интернет.

Вероятно се чудите дали часовата разлика би имала значение. Не се тревожете, това няма да бъде проблем.

Обикновено комуникираме с клиентите си по Viber, Facebook Messanger, WhatsApp и имейл, но не е проблем да използваме и друга услуга.

Така, че не позволявайте локацията да Ви спира. Ние можем да Ви помогнем независимо къде се намирате!

Напълно разбирам защо може да се чувствате скептични. Нормално е да имате съмнения, особено ако в миналото сте имали опит с други методи.

Но искам да Ви кажа следното:

SmartDiet е напълно нов подход за отслабване и няма нищо общо с останалите диети и режими.

От началото си през 2017 SmartDiet използва напълно индивидуализиран медицински подход с ежедневно проследяване, който вече е помогнал на хиляди хора да променят живота си. И имаме истории от стотици доволни клиенти, с които да го докажем.

Наясно съм, че много хора и режими обещават мигновени резултати, но нека бъдем реалисти: такива резултати всъщност не съществуват. Точно поради това няма да Ви обещавам нищо подобно. Ще Ви обещая дълготрайни, устойчиви резултати. SmartDiet ще Ви помогне да промените навиците и връзката си с храната, за да можете да поддържате успеха си дълго време, след като приключите програмата.

Също така знам, че трайни резултати не се постигат разчитайки единствено на воля. Целта на SmartDiet е да Ви помогне да промените мисленето и навиците си, свързани с храната. И когато поемете по този път, ще видите как адаптирането на програмата в живота Ви става все по-лесна и по-лесна. Това е резултатът, който се получава, когато престанете да разчитате единствено на воля.

И така:

Дори след всичко казано, знам че е възможно все още да имате някакви съмнения. Точно поради тази причина имате пълната свобода да опитате със 100%-овата ни гаранция за връщане на парите.

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

От Вас искам само две неща:

  1. Не позволявайте на съмненията си да Ви попречат да опитате. Лесно е да „забиете“ на едно място, когато сте прекалено скептични към новите неща и аз не искам това да се случи с Вас. Без капка съмнение знам, че можем да Ви помогнем, защото сме помогнали на хиляди, много от тях в подобно на Вашето положение.
  2. През следващите 30 дни си дайте честен шанс със SmartDiet. Бъдете отговорни, откровени и отворени и ще получите резултати. Това е всичко. Ние ще бъдем до Вас през цялото време, за да Ви помагаме. И ако по някаква причина не проработи при Вас, сте застраховани със 100%-овата ни гаранция.


И  не забравяйте:

Всичко започва с първоначален телефонен разговор. На него ще обсъдим Вашето състояние, цели и нужди. Ще имате възможност да зададете въпросите си и да обсъдим дали SmartDiet може да Ви помогне.

Знаем, че стриктните планове могат да бъдат трудни за спазване дългосрочно. Затова се фокусираме върху създаването на индивидуален план, който е създаден според Вашите цели, предпочитания и нужди. Много от нашите клиенти ни питат защо не могат да спазват диета за повече от няколко седмици.

Ключът е в изграждането на план, който е съобразен с Вашите уникални предпочитания и е приятен за спазване. Нашата цел е да Ви помогнем да изградите здравословни навици, които да Ви помагат да правите правилните избори през целия си живот.

Знам, че искате да постигнете целите си за по-добро здраве и фигура.

Истината е, че вероятно можете да го постигнете сами, както го направих и аз, но… трябва да се подготвите и за трудностите, които следват с това. При мен те изглеждаха така – много проби и грешки с последващо обезкуражаване и отчаяние; дълги години, прекарани в лутане между различни „вълшебни хапчета“; десетки прочетени книги и експерименти с храненето си; години на по-лошо самочувствие поради невъзможността да преборя себе си. И най-трудната част – дългосрочното поддържане на резултатите.

Ако беше лесно, всички щяха да бъдат с мечтания външен вид, нали?

Нормално е да се чувствате така, сякаш трябва да можете да се справите сами, но понякога всички имаме нужда от малко подкрепа, за да преодолеем препятствията. Тук се намесва SmartDiet.

Занимавам се с това от 2017 г. и до сега толкова много хора са ми казвали, че са заседнали в цикъл, в който се опитват да се хранят правилно и да отслабват сами, но не постигат никакъв напредък.

В един момент обаче осъзнават реалността и решават да прекъснат порочния цикъл, като се обръщат към SmartDiet.

(Също така споделят, че съжаляват, че са чакали толкова дълго, за да се присъединят!)

Лесно е да мечтаем за нещата, които искаме да променим, като например да оправим здравето си, да отслабнем или просто да се храним по-здравословно, но е трудно тези промени наистина да се случат. Това ни кара да потъваме в илюзии и самозалъгване, за да опитаме да се оправдаем пред себе си.

И така, като открием програма, която действително може да ни помогне, подсъзнанието използва цялата ни енергия, за да измисли причини да не опитаме. И отново ни убеждава, че можем да се справим сами.

Написаното до тук отнася ли се за Вас в момента?

Ако е така, искам да Ви провокирам с едно предизвикателство. Наричам го „предизвикателството на Аристи“, вдъхновено от моя брат Аристи, който мислеше по същия начин в началото.

Идеята е следната:

Имате 30 дни, в които сами да направите позитивна промяна в живота си. Целта е да намалите теглото си и да започнете да се храните правилно, така че да задържите резултата си. Ако го постигнете и ми покажете резултатите си, ще си направим видео-среща, на която ще Ви поздравя лично и ще ми разкажете историята си. Също ще помислим как тя може да мотивира други хора да го постигнат. Ако обаче нещата не се получат и не видите истински прогрес, ще дадете шанс на SmartDiet и ще ни позволите да Ви помогнем.

Причината това предизвикателство да работи толкова добре е, че Ви принуждава да бъдете честни със себе си и да решите дали е време да направите нещо различно.

Защото истината е, че ако не промените начина, по който подхождате към проблема, трудно ще успеете да постигнете истински резултати. 

Надявам се това да ви помогне, защото наистина искам да постигнете целите си! 

Ако пък не искате да чакате, искам да Ви поканя на разговор. Дайте ни шанс да Ви бъдем полезни с програмата Smart Diet и повярвайте ми, единственото Ви разочарование ще бъде, че не сте започнали по-рано.

Готови ли сте?

Още не сте сигурни дали да си запазите час?

Повярвайте ми, била съм точно където сте Вие и разбирам мислите, които минават през главата Ви. Всъщност искам да Ви споделя кaкво ми каза наскоро един от новите членове в SmartDiet:

Дани, бях посещавал сайта ви много пъти, бях изчел всичко и звучеше страхотно, но въпреки това бях много скептичен. Чудих се много време дали да си запазя час и да се свържа с вас. Ами ако го правят само за парите и не помага? Възможно ли е да е лъжа? Но после си казах: Какво реално ще загубя, ако го направя? Нали имат 100%-ова гаранция и ще ми върнат парите, ако не получа резултат. След което си запазих час и никога няма да съжалявам за това!

Така, че ако още обмисляте дали да си запазите час за SmartDiet, си задайте въпроса „Какво губя, ако опитам?“.
И за да Ви помогна още повече, ето накратко какво да очаквате от разговора ни:  

Експертен съвет. Ще обсъдим Вашето индивидуално състояние, цели и нужди. Така ще определим точно от какво се нуждаете и може ли SmartDiet да Ви помогне.

Яснота. Ще определим какви са предизвикателствата пред Вас и как ще ги преодолеем.

Без да Ви "продаваме". Не се тревожете, това не сме ние. Всъщност на разговора ни основно ще слушаме.