Готови ли сте да станете по-слаби, по-здрави и по-уверени?

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви покажем как менторската програма SmartDiet ще Ви помогне.

Здравейте! Aз съм д-р Йорданка Господинова - създател на SmartDiet и искам Ви обещая следното:

Независимо дали имате напрегнато ежедневие, чувствате се изморени, нямате никакво време, или се опитвате да победите копнежите си по сладко, ние ще Ви помогнем да се справите с всяко предизвикателство, с което се сблъскате.

Ще бъдем до Вас всеки ден, за да Ви помагаме, насочваме и подкрепяме, докато не постигнете целта си. И докато не се научите как да задържите резултатите си завинаги.

Запазването на безплатен разговор е лесно.

Само трябва да изберете удобен ден и час, и да отговорите на няколко кратки въпроса. Така ще можем да се подготвим по-добре за разговора ни.


Изгледайте това видео, за да разберете как SmartDiet е помогнал на тези хора и как може да помогне и на Вас.

Пускане на видеото

Още не сте сигурни дали да си запазите час?

Повярвайте ми, била съм точно където сте Вие и разбирам мислите, които минават през главата Ви. Всъщност искам да Ви споделя кaкво ми каза наскоро един от новите членове в SmartDiet:

Дани, бях посещавал сайта ви много пъти, бях изчел всичко и звучеше страхотно, но въпреки това бях много скептичен. Чудих се много време дали да си запазя час и да се свържа с вас. Ами ако го правят само за парите и не помага? Възможно ли е да е лъжа? Но после си казах: Какво реално ще загубя, ако го направя? Нали имат 100%-ова гаранция и ще ми върнат парите, ако не получа резултат. След което си запазих час и никога няма да съжалявам за това!

Така, че ако още обмисляте дали да си запазите час за SmartDiet, си задайте въпроса „Какво губя, ако опитам?“.
И за да Ви помогна още повече, ето накратко какво да очаквате от разговора ни:  

Експертен съвет. Ще обсъдим Вашето индивидуално състояние, цели и нужди. Така ще определим точно от какво се нуждаете и може ли SmartDiet да Ви помогне.

Яснота. Ще определим какви са предизвикателствата пред Вас и как ще ги преодолеем.

Без да Ви "продаваме". Не се тревожете, това не сме ние. Всъщност на разговора ни основно ще слушаме.

Препоръчвам SmartDiet и др. Господинова по няколко причини:
-хранителният режим е изцяло съобразен с индивидуалните потребности (здравословни, двигателни, хранителни предпочитания)
-ежедневен контрол и съпорт от страна на др. Господинова
-лесен за спазване, защото не усещаш никакъв глад
-изграждане на полезни навици, които остават и за в бъдеще.
Благодаря от сърце, Дани, че повярвах отново в себе си и промяната е налице ❤️

Не знам от къде да започна. Първо искам да изкажа моята огромна благодарност на д-р Господинова.❤️Цял живот се боря с килограмите си. Няма нещо което да не съм пробвала като диета или режим. Най накрая успях със великолепната подкрепа на д-р Господинова. Данииии, ти си велика.❤️Това не е режим , това не е диета. Това е нещото което моите родители не са ме научили като подрастващ човек, на здравословни навици и каква храна да избирам за да не тровя организма си… Прочетете още ->
Точно от това имах нужда и се радвам,че попаднах тук преди 3 месеца.Четох отзивите,гледах клиповете и реших да опитам.След 3 месеца и почти 10 свалени килограма продължавам напред до целта,която съм си поставила . Благодаря на д-р Господинова за всичко. На тези,които се колебаят,ще кажа програмата работи при мен ,а аз съм с над 20 години колебания в теглото,сваляне-качване въпреки тренировките.Правилният хранителен режим е 70% от успеха .
Благодаря Ви, д-р Господинова!
За два месеца и половина свалих 13 килограма, с нейна помощ!
Отзивчива, винаги любезна и много точна дама.
Пробвала съм много диети и хапчета, но без резултат. Това не е диета, а режим, от който не се чувстваш гладен. Аз лично свикнах много лесно и бързо. Ако излезеш извън режима, д-р Господинова реагира много бързо, със съвети за нормализирането му.
Препоръчвам я с две ръце!!! 

Защо SmartDiet ще работи при Вас?

Повечето методи протичат по следния начин: дава Ви се план за хранене, пожелават Ви късмет и Ви оставят да се справите сами. Но всички знаем, че това не работи. В SmartDiet ние сме с Вас на всяка крачка и Ви помагаме да преодолеете всяко предизвикателство, с което се сблъскате.

Високо-персонализиран подход

Да имате личен ментор никога не трябва да изисква да чакате "на опашката".

В SmartDiet Вие не сте един от многото. Вие ставате част от нашето семейство и ние приемаме това много сериозно.

Тайната на SmartDiet е в изграждането на лични взаимоотношения. Защото за нас да помагаме на хората да подобрят здравето си и да отслабнат не е просто работа. Това е нашето призвание. И ние се грижим за постигането на целите Ви толкова, колкото и самите Вие.

Лекарско наблюдение

Индивидуалният Ви прогрес ще бъде под постоянен лекарски контрол.

След като проведете първата среща-преглед с Вашият лекар, ще имате възможност за ежедневен контакт с него. Ще получавате отговор на въпросите си в рамките на минути. Същевременно той ще следи Вашите резултати ежедневно.

Освен за отслабването Ви, в SmartDiet се грижим усилено и за общото Ви здравословно състояние. Поради това в програмата Ви назначаваме подробни кръвни изследвания, включително и на хормони. Само така можем да знаем от къде започваме и къде искаме да отидем.

Ежедневно проследяване

Започването на "някаква диета" е лесно, но придържането към нея дългосрочно - това е предизвикателството пред повечето хора.

Когато сте на случайна диета, е лесно да загубите мотивация и да спрете да я спазвате. И е твърде вероятно да се откажете от нея с обещанието да я започнете отново по-късно. И това да не се случи.

В SmartDiet решаваме този проблем изцяло, защото сме до Вас всеки ден, за да Ви подкрепяме и напътстваме, както и да Ви научим на фундаменталните принципи на здравословното хранене. Така ще се чувствате много по-уверени, отдадени и мотивирани да продължите.

Ще постигнем целите Ви и ще го направим заедно!

Фокус върху мисленето и навиците

Обикновено само волята не е достатъчна, за да се отслабне и да се задържат резултатите дълготрайно. Също така е изморително. Ето защо повечето хора успяват да отслабнат само за известно време, но след това отново си връщат теглото. Никак не е приятно!

Никоя диета не би била трайна, ако не се работи усилено върху мисленето и навиците, свързани с храненето и начина на живот.

В SmartDiet ние Ви напътстваме стъпка по стъпка, ден след ден, за да разберете практически принципите на правилното хранене. Същевременно работим и върху навиците Ви към храната. Защото когато те се променят, ще видите, че за да сте здрави, всъщност не е необходимо чак такова количество воля.

След като преминете през програмата ще имате инструмент, който ще Ви служи през целия Ви живот. А именно - свободата да бъдете господар на собственото си тяло. Това ще Ви помогне да поддържате теглото си и да бъдете здрави дълготрайно.

100% уникален хранителен план, без гладуване

Не обичате зеленчуци? Мразите кисело мляко? Не можете да ядете яйца? Универсалният подход не е подходящ за никого. Всеки е уникален. Така, че защо да се насилвате да спазвате план за хранене, който не е създаден точно за Вас?

В SmartDiet ще се храните само с храните, които харесвате и няма да се налага да ядете нещо, което не обичате.

Една добра хранителна програма трябва да може да Ви научи как да се храните правилно, без да изпитвате глад. Гладуването е без дългосрочен ефект за отслабването. Ние разбираме това добре, поради което ще Ви научим как да се храните така, че докато отслабвате да не чувствате глад и да сте изпълнени с енергия през целия ден.

Ние ще Ви помогнем да изградите траен начин на хранене, който е 100% уникален според Вашите предпочитания и нужди. Дори да сте с много характерен вкус, или твърде заети, за да готвите, ние ще намерим идеалния вариант за Вас.

Гарантирани резултати

В SmartDiet наистина сме уверени в това, което правим. Ето защо Ви предлагаме 100% ГАРАНЦИЯ.

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

"Видях резултата."

С две ръце препоръчвам SmartDiet, защото видях резултата - свалих 15кг и се чувствам отлично и пълна с енергия! Режимът е ефективен и разнообразен. Благодаря от сърце на д-р Господинова за вниманието и професионализма, с които винаги откликва на моите въпроси. Радвам се, че ви срещнах, д-р Господинова, и че сбъднахте една моя мечта!Бъдете здрава и продължавайте своята мисия!

Румяна К.

"Спрях да пия хапчета."

Благодарение на режима и подкрепата на д-р Господинова, аз успях да постигна това, което до скоро смятах за невъзможно: за 5 месеца свалих 20 кг! В резултат на това, нормализирах нивата си на кръвна захар и инсулин и спрях да пия хапчета за кръвно. Препоръчвам режима на всеки! Огромни благодарности към д-р Господинова!

Павел С.

"Без глад, без лишения, без крайности."

Чудесен и работещ механизъм! Това не е диета, не е режим. Това е начин на живот, който аз възприех с лекота и благодарност. Без глад, без лишения, без неразумни крайности, априори в разрез с човешкия метаболизъм, биохимия и физиология. Д-р Господинова е възхитителна! Компетентна, мотивираща, разбираща, дисциплинираща. Благодарение на нея повярвах, че мога! А и резултатите го потвърдиха! Благодаря Ви, д-р Господинова!

Цветелина Д.