100%-овата ни гаранция е нашето послание

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

Аз съм напълно уверена в програмата, която създадох и резултатите, които се получават с нея. Точно поради това Ви предлагам 100% безрискова гаранция за 30 дни. Това е ситуация, в която няма какво да изгубите, защото ако не получите резултати със SmartDiet инвестицията ще Ви бъде възстановена изцяло. Единствения начин да „загубите“ е ако не опитате. Ако сте готови да ни се доверите и да направите истински прогрес в живота си, се включете в SmartDiet още сега!

Когато попитам някой от новите членове в SmartDiet какво ги е карало да се колебаят дали да се включат, най-често получавам следния отговор:

„Честно казано, не бях сигурна, че ще работи за мен.“

А моят отговор е следния:

Как можете да разберете дали една програма работи ако не я опитате? С гаранцията ни решението е лесно.

Просто следвайте всички указания, които Ви даваме, по най-добрия начин, по който можете. Ако го направите, ще видите резултати. Моля Ви, единствено за следното: да сте отговорни, откровени и изпълнителни. Това е всичко.

Нормално е понякога денят Ви да не е перфектен. Не сме роботи. Всъщност един от главните ни принципи е „Прогрес, а не съвършенство.“

Работете с нас, бъдете редовни с докладите и комуникацията, и ще видите резултати още през първите седмици. И най-добрата част е, че тогава започва истинското забавление.

И:

Ако някъде „забиете“ или имате нужда от съдействие, винаги ще бъдем до Вас. Ако имате някакъв конкретен проблем, не знаете какво да направите или самокритичното Ви подсъзнание Ви пречи, просто ни пишете. Това е нашето предназначение. Винаги ще намираме начин, по който да Ви помогнем и да продължим прогреса.

Така, че ето я моята гаранция към Вас:

1. Дайте откровен шанс на SmartDiet за 30 дни.

Ето как изглежда това:

Комуникирайте с нас всеки път, когато имате нужда от нещо.

Бъдете отворени към нови неща. Не се тревожете, няма да се налага да правите нещо, което не желаете.

Изпращайте отчетите си всяка сутрин.

И най-важното…

2. Ако чувствате някакво притеснение, или имате някакъв проблем, се свържете с нас на момента и ще Ви помогнем.

Ако изпълнявате всичко, което описах до тук и все още не чувствате прогрес след 30 дни, само ни кажете и ще възстановим инвестицията Ви напълно.

„Наистина ли е толкова лесно?“ Да. Това е всичко!

„Но, Дани, как може да си толкова уверена в това?“

От хилядите хора, с които сме работили, едва под 1% са се възползвали от гаранцията и са поискали да им се възстановят парите. И най-честата причина, която съм чувала за това е „Аз всъщност така и не опитах да спазвам програмата.“

Можете ли да познаете какво никога не съм чула?

„Отдадох се на програмата напълно и я спазвах съвестно, но не видях никакъв прогрес.“

Всъщност, най-често чуваме хората в SmartDiet да казват това:

"Видях резултата."

С две ръце препоръчвам SmartDiet, защото видях резултата - свалих 15кг и се чувствам отлично и пълна с енергия! Режимът е ефективен и разнообразен. Благодаря от сърце на д-р Господинова за вниманието и професионализма, с които винаги откликва на моите въпроси. Радвам се, че ви срещнах, д-р Господинова, и че сбъднахте една моя мечта!Бъдете здрава и продължавайте своята мисия!

Румяна К.

"Спрях да пия хапчета."

Благодарение на режима и подкрепата на д-р Господинова, аз успях да постигна това, което до скоро смятах за невъзможно: за 5 месеца свалих 20 кг! В резултат на това, нормализирах нивата си на кръвна захар и инсулин и спрях да пия хапчета за кръвно. Препоръчвам режима на всеки! Огромни благодарности към д-р Господинова!

Павел С.

"Без глад, без лишения, без крайности."

Чудесен и работещ механизъм! Това не е диета, не е режим. Това е начин на живот, който аз възприех с лекота и благодарност. Без глад, без лишения, без неразумни крайности, априори в разрез с човешкия метаболизъм, биохимия и физиология. Д-р Господинова е възхитителна! Компетентна, мотивираща, разбираща, дисциплинираща. Благодарение на нея повярвах, че мога! А и резултатите го потвърдиха! Благодаря Ви, д-р Господинова!

Цветелина Д.

Помогнахме на хиляди хора да променят мисленето и навиците си към храната и собственото си здраве завинаги. Поради това съм уверена, че това, което правим ще работи и при Вас и ще бъде последната програма, която някога ще спазвате.

Не отлагайте здравето си. Започнете сега!