Готови ли сте да станете по-слаби, по-здрави и по-уверени?

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви покажем как менторската програма SmartDiet ще Ви помогне.

Здравейте! Aз съм д-р Йорданка Господинова - създател на SmartDiet и искам Ви обещая следното:

Аз и екипът ми ще бъдем до Вас всеки ден, за да Ви помагаме, насочваме и подкрепяме, докато не постигнете целта си. И докато не се научите как да задържите резулта си завинаги.

Независимо дали имате напрегнато ежедневие, чувствате се изморени, нямате никакво време, или се борите с глада си за сладко, ние ще бъдем до Вас и ще Ви помогнем.

Запазването на безплатен разговор е лесно.

Само трябва да изберете удобен ден и час, и да отговорите на няколко кратки въпроса. Така ще можем да се подготвим по-добре за разговора ни.

Изгледайте това видео, за да разберете как SmartDiet е помогнал на тези хора и как може да помогне и на Вас.

Пускане на видеото

Още не сте сигурни дали да си запазите час?

Повярвайте ми, била съм точно където сте Вие и разбирам мислите, които минават през главата Ви. Всъщност искам да Ви споделя кaкво ми каза наскоро един от новите членове в SmartDiet:

Дани, бях посещавал сайта ви много пъти, бях изчел всичко и звучеше страхотно, но въпреки това бях много скептичен. Чудих се много време дали да си запазя час и да се свържа с вас. Ами ако го правят само за парите и не помага? Възможно ли е да е лъжа? Но после си казах: Какво реално ще загубя, ако го направя? Нали имат 100%-ова гаранция и ще ми върнат парите, ако не получа резултат. След което си запазих час и никога няма да съжалявам за това!

Така, че ако още обмисляте дали да си запазите час за SmartDiet, си задайте въпроса „Какво губя, ако опитам?“.
И за да Ви помогна още повече, ето накратко какво да очаквате от разговора ни:  

Експертен съвет. Ще обсъдим Вашето индивидуално състояние, цели и нужди. Така ще определим точно от какво се нуждаете и може ли SmartDiet да Ви помогне.

Яснота. Ще определим какви са предизвикателствата пред Вас и как ще ги преодолеем.

Без да Ви "продаваме". Не се тревожете, това не сме ние. Всъщност на разговора ни основно ще слушаме.

Напълно разбирам защо може да се чувствате скептични. Нормално е да имате съмнения, особено ако в миналото сте имали опит с други методи.

Но искам да Ви кажа следното:

SmartDiet е напълно нов подход за отслабване и няма нищо общо с останалите диети и режими.

От началото си през 2017 SmartDiet използва напълно индивидуализиран медицински подход с ежедневно проследяване, който вече е помогнал на хиляди хора да променят живота си. И имаме истории от стотици доволни клиенти, с които да го докажем.

Наясно съм, че много хора и режими обещават мигновени резултати, но нека бъдем реалисти: такива резултати всъщност не съществуват. Точно поради това няма да Ви обещавам нищо подобно. Ще Ви обещая дълготрайни, устойчиви резултати. SmartDiet ще Ви помогне да промените навиците и връзката си с храната, за да можете да поддържате успеха си дълго време, след като приключите програмата.

Също така знам, че трайни резултати не се постигат разчитайки единствено на воля. Целта на SmartDiet е да Ви помогне да промените мисленето и навиците си, свързани с храната. И когато поемете по този път, ще видите как адаптирането на програмата в живота Ви става все по-лесна и по-лесна. Това е резултатът, който се получава, когато престанете да разчитате единствено на воля.

И така:

Дори след всичко казано, знам че е възможно все още да имате някакви съмнения. Точно поради тази причина имате пълната свобода да опитате със 100%-овата ни гаранция за връщане на парите.

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

От Вас искам само две неща:

  1. Не позволявайте на съмненията си да Ви попречат да опитате. Лесно е да „забиете“ на едно място, когато сте прекалено скептични към новите неща и аз не искам това да се случи с Вас. Без капка съмнение знам, че можем да Ви помогнем, защото сме помогнали на хиляди, много от тях в подобно на Вашето положение.
  2. През следващите 30 дни си дайте честен шанс със SmartDiet. Бъдете отговорни, откровени и отворени и ще получите резултати. Това е всичко. Ние ще бъдем до Вас през цялото време, за да Ви помагаме. И ако по някаква причина не проработи при Вас, сте застраховани със 100%-овата ни гаранция.


И  не забравяйте:

Всичко започва с първоначален телефонен разговор. На него ще обсъдим Вашето състояние, цели и нужди. Ще имате възможност да зададете въпросите си и да обсъдим дали SmartDiet може да Ви помогне.

Знам, че искате да постигнете целите си за по-добро здраве и фигура.

Истината е, че вероятно можете да го постигнете сами, както го направих и аз, но… трябва да се подготвите и за трудностите, които следват с това. При мен те изглеждаха така – много проби и грешки с последващо обезкуражаване и отчаяние; дълги години, прекарани в лутане между различни „вълшебни хапчета“; десетки прочетени книги и експерименти с храненето си; години на по-лошо самочувствие поради невъзможността да преборя себе си. И най-трудната част – дългосрочното поддържане на резултатите.

Ако беше лесно, всички щяха да бъдат с мечтания външен вид, нали?

Нормално е да се чувствате така, сякаш трябва да можете да се справите сами, но понякога всички имаме нужда от малко подкрепа, за да преодолеем препятствията. Тук се намесва SmartDiet.

Занимавам се с това от 2017 г. и до сега толкова много хора са ми казвали, че са заседнали в цикъл, в който се опитват да се хранят правилно и да отслабват сами, но не постигат никакъв напредък.

В един момент обаче осъзнават реалността и решават да прекъснат порочния цикъл, като се обръщат към SmartDiet.

(Също така споделят, че съжаляват, че са чакали толкова дълго, за да се присъединят!)

Лесно е да мечтаем за нещата, които искаме да променим, като например да оправим здравето си, да отслабнем или просто да се храним по-здравословно, но е трудно тези промени наистина да се случат. Това ни кара да потъваме в илюзии и самозалъгване, за да опитаме да се оправдаем пред себе си.

И така, като открием програма, която действително може да ни помогне, подсъзнанието използва цялата ни енергия, за да измисли причини да не опитаме. И отново ни убеждава, че можем да се справим сами.

Написаното до тук отнася ли се за Вас в момента?

Ако е така, искам да Ви провокирам с едно предизвикателство. Наричам го „предизвикателството на Аристи“, вдъхновено от моя брат Аристи, който мислеше по същия начин в началото.

Идеята е следната:

Имате 30 дни, в които сами да направите позитивна промяна в живота си. Целта е да намалите теглото си и да започнете да се храните правилно, така че да задържите резултата си. Ако го постигнете и ми покажете резултатите си, ще си направим видео-среща, на която ще Ви поздравя лично и ще ми разкажете историята си. Също ще помислим как тя може да мотивира други хора да го постигнат. Ако обаче нещата не се получат и не видите истински прогрес, ще дадете шанс на SmartDiet и ще ни позволите да Ви помогнем.

Причината това предизвикателство да работи толкова добре е, че Ви принуждава да бъдете честни със себе си и да решите дали е време да направите нещо различно.

Защото истината е, че ако не промените начина, по който подхождате към проблема, трудно ще успеете да постигнете истински резултати. 

Надявам се това да ви помогне, защото наистина искам да постигнете целите си! 

Ако пък не искате да чакате, искам да Ви поканя на разговор. Дайте ни шанс да Ви бъдем полезни с програмата Smart Diet и повярвайте ми, единственото Ви разочарование ще бъде, че не сте започнали по-рано.

Готови ли сте?

Защо SmartDiet ще работи при Вас?

Повечето методи протичат по следния начин: дава Ви се план за хранене, пожелават Ви късмет и Ви оставят да се справите сами. Но всички знаем, че това не работи. В SmartDiet ние сме с Вас на всяка крачка и Ви помагаме да преодолеете всяко предизвикателство, с което се сблъскате.

Високо-персонализиран подход

Да имате личен ментор никога не трябва да изисква да чакате "на опашката".

В SmartDiet Вие не сте един от многото. Вие ставате част от нашето семейство и ние приемаме това много сериозно.

Тайната на SmartDiet е в изграждането на лични взаимоотношения. Защото за нас да помагаме на хората да подобрят здравето си и да отслабнат не е просто работа. Това е нашето призвание. И ние се грижим за постигането на целите Ви толкова, колкото и самите Вие.

Лекарско наблюдение

Индивидуалният Ви прогрес ще бъде под постоянен лекарски контрол.

След като проведете първата среща-преглед с Вашият лекар, ще имате възможност за ежедневен контакт с него. Ще получавате отговор на въпросите си в рамките на минути. Същевременно той ще следи Вашите резултати ежедневно.

Освен за отслабването Ви, в SmartDiet се грижим усилено и за общото Ви здравословно състояние. Поради това в програмата Ви назначаваме подробни кръвни изследвания, включително и на хормони. Само така можем да знаем от къде започваме и къде искаме да отидем.

Ежедневно проследяване

Започването на "някаква диета" е лесно, но придържането към нея дългосрочно - това е предизвикателството пред повечето хора.

Когато сте на случайна диета, е лесно да загубите мотивация и да спрете да я спазвате. И е твърде вероятно да се откажете от нея с обещанието да я започнете отново по-късно. И това да не се случи.

В SmartDiet решаваме този проблем изцяло, защото сме до Вас всеки ден, за да Ви подкрепяме и напътстваме, както и да Ви научим на фундаменталните принципи на здравословното хранене. Така ще се чувствате много по-уверени, отдадени и мотивирани да продължите.

Ще постигнем целите Ви и ще го направим заедно!

Фокус върху мисленето и навиците

Обикновено само волята не е достатъчна, за да се отслабне и да се задържат резултатите дълготрайно. Също така е изморително. Ето защо повечето хора успяват да отслабнат само за известно време, но след това отново си връщат теглото. Никак не е приятно!

Никоя диета не би била трайна, ако не се работи усилено върху мисленето и навиците, свързани с храненето и начина на живот.

В SmartDiet ние Ви напътстваме стъпка по стъпка, ден след ден, за да разберете практически принципите на правилното хранене. Същевременно работим и върху навиците Ви към храната. Защото когато те се променят, ще видите, че за да сте здрави, всъщност не е необходимо чак такова количество воля.

След като преминете през програмата ще имате инструмент, който ще Ви служи през целия Ви живот. А именно - свободата да бъдете господар на собственото си тяло. Това ще Ви помогне да поддържате теглото си и да бъдете здрави дълготрайно.

100% уникален хранителен план, без гладуване

Не обичате зеленчуци? Мразите кисело мляко? Не можете да ядете яйца? Универсалният подход не е подходящ за никого. Всеки е уникален. Така, че защо да се насилвате да спазвате план за хранене, който не е създаден точно за Вас?

В SmartDiet ще се храните само с храните, които харесвате и няма да се налага да ядете нещо, което не обичате.

Една добра хранителна програма трябва да може да Ви научи как да се храните правилно, без да изпитвате глад. Гладуването е без дългосрочен ефект за отслабването. Ние разбираме това добре, поради което ще Ви научим как да се храните така, че докато отслабвате да не чувствате глад и да сте изпълнени с енергия през целия ден.

Ние ще Ви помогнем да изградите траен начин на хранене, който е 100% уникален според Вашите предпочитания и нужди. Дори да сте с много характерен вкус, или твърде заети, за да готвите, ние ще намерим идеалния вариант за Вас.

Гарантирани резултати

В SmartDiet наистина сме уверени в това, което правим. Ето защо Ви предлагаме 100% ГАРАНЦИЯ.

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

"Видях резултата."

С две ръце препоръчвам SmartDiet, защото видях резултата - свалих 15кг и се чувствам отлично и пълна с енергия! Режимът е ефективен и разнообразен. Благодаря от сърце на д-р Господинова за вниманието и професионализма, с които винаги откликва на моите въпроси. Радвам се, че ви срещнах, д-р Господинова, и че сбъднахте една моя мечта!Бъдете здрава и продължавайте своята мисия!

Румяна К.

"Спрях да пия хапчета."

Благодарение на режима и подкрепата на д-р Господинова, аз успях да постигна това, което до скоро смятах за невъзможно: за 5 месеца свалих 20 кг! В резултат на това, нормализирах нивата си на кръвна захар и инсулин и спрях да пия хапчета за кръвно. Препоръчвам режима на всеки! Огромни благодарности към д-р Господинова!

Павел С.

"Без глад, без лишения, без крайности."

Чудесен и работещ механизъм! Това не е диета, не е режим. Това е начин на живот, който аз възприех с лекота и благодарност. Без глад, без лишения, без неразумни крайности, априори в разрез с човешкия метаболизъм, биохимия и физиология. Д-р Господинова е възхитителна! Компетентна, мотивираща, разбираща, дисциплинираща. Благодарение на нея повярвах, че мога! А и резултатите го потвърдиха! Благодаря Ви, д-р Господинова!

Цветелина Д.