Безплатен 7-дневен имейл мини-курс за отслабване, който наистина помага

Ако се чувствате "забили" и обезкуражени, този 7-дневен имейл курс ще Ви покаже защо повечето диети се провалят, как да промените взаимоотношенията си с храната и какво точно Ви е липсвало до сега.

БОНУС: Също така ще получите електронна книга "10-те най-добри съвета за отслабване на SmartDiet" напълно БЕЗПЛАТНО!

През SmartDiet вече са преминали успешно над 1500 човека и това са нещата, които работят.

Уникално! Само това мога да кажа! И режима и Др. Господинова! Бях скептична, понеже има малко килограми за сваляне, ноооооо……диетата проработи и при мен. Най-важното е, че придобих здравословни навици на хранене и преобърнах начина си на мислене. Няма невъзможни неща! Сърдечно благодаря Др. Господинова! 🥰❤️😘
Благодаря Ви, д-р Господинова!
SmartDiet ми помогна да изградя навик да да се храня здравословно, балансирано и редовно. Ако човек запази мотивацията си и ентусиазма от постигнатите резултати, ползите са много и са видими. За месец и половина аз се разделих с 5,5 кг. и смятам да продължа да се храня по този начин.
Препоръчвам SmartDiet, защото промени моите вредни хранителни навици и това доведе, не просто до промяна във външния ми вид, а до промяна на моето здравословно състояние!
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!

Благодаря ви за моя нов живот и визия. Всичко би било малко за да опиша благодарността си. За времето от 5 месеца -22кг. Здравей Живот.

В нашия безплатен 7 дневен курс ще споделим с Вас нашите най-успешни стратегии, които включват:

Умението, което всеки може да придобие, за да победи неприятните копнежи по сладко.

3-те въпроса, които да си зададете всеки път, преди да хапнете от някоя храна (те ще променят поведението Ви към нездравословните храни завинаги).

Защо не трябва да се храните по режим, създаден за някой друг и защо всъщност трябва да изградите собствената си диета, и да се наслаждавате на храната си докато отслабвате.

Най-голямата "истина" зад борбата с преяждането. Щом я осъзнаете, всичко ще се промени.

Какво представляват отчетността и проследяването, как да ги използвате и най-важното защо това са най-важните компоненти на отслабването.

Какво казват хората за методите на SmartDiet:

"Благодаря Ви за всичко..."

Случайно Ви открих, но не случайно ще Ви запомня за цял живот, защото Вие д-р Йорданка Господинова ме научихте на неща, които ще оставят траен резултат в живота ми! Изключителни благодарности за това, че бяхте с мен, до мен и ме насърчавахте да не се отказвам, и че ще постигна желаните килограми! Благодаря Ви за всичко и от ❤️ Ви желая да бъдете здрава на първо място и само доволни пациенти да имате! БЛАГОДАРЯ ВИ! Вие просто сте страхотен човек! ❤️😘

Мария С.

"Не е необходимо да спазвам изтощителни и вредни диети..."

Изключително съм благодарна на д-Господинова за това, на което ме научи. Вече знам, че за да се чувствам добре и да поддържам килограмите си в норма не е необходимо да спазвам изтощителни и вредни диети, а да се храня правилно. За 4 месеца резултата е повече от добър - минус 14 килограма и много свалени сантиметри. Продължавам напред със "Smart diet".

Нина В.

"Без лишения и стрес, но килограмите падат като съблечени дрехи. "

Невероятни резултати! Режимът Smart Diet наистина функционира. Персонализиран, с необходимите корекции, ежедневна обратна връзка, богато и разнообразно меню. Без лишения и стрес, но килограмите падат като съблечени дрехи. Горещо препоръчвам за хора, които желаят да усетят отново енергията на живота.

Красимир И.