Често задавани въпроси

Натиснете върху въпроса, за да видите отговора

Не се тревожете за тези неща. Вие имате пълна свобода да определите продължителността на участието си в SmartDiet.

Искаме да се чувствате комфортно с нас от самото начало, защото знаем, че ще Ви хареса. 

В SmartDiet няма минимален период и подписване на договори. Ако желаете да Ви помогнем да постигнете целта си, ни се доверявате, като следвате съветите ни. Целта ни е не само да Ви покажем как да свалите излишните килограми, но и да Ви научим как да поддържате резултатите си. Поради това Ви съветваме да останете в програмата, докато не се научите как да разпознавате сигналите на собственото си тяло и да го поддържате здраво и младо.

Знаете ли кое истински ме подлудява? Когато трябва да попълня някакъв безкраен въпросник, само за да мога да се свържа и да задам въпросите си.

Точно поради това в SmartDiet сме направили процеса лесен и подходящ за всеки. Независимо дали сте зает професионалист, родител вкъщи, предприемач или често пътуващ, ние можем да Ви помогнем.

Нека също така географията не Ви спира. Имаме клиенти от целия свят, от абсолютно всички сфери на живота. Разгледайте успешните ни истории, за да видите сами.

Затова не отлагайте. Присъединете се към SmartDiet. Нека заедно постигнем целите Ви!

Може някои от Вас да не повярват, но това е въпрос, който получаваме доста често. Срамота е, че има толкова много „методи за отслабване“, които се интересуват единствено от това да Ви продадат колкото се може повече от продуктите си.

Когато се включите в SmartDiet няма да Ви се налага да купувате специални храни, хранителни добавки и други подобни.

Ще Ви помогнем да развиете здравословни навици и поведения, които може да използвате в живота си дългосрочно, без да се подлагате на крайности. Независимо дали се храните в ресторант, имате работно събитие, или просто си готвите вкъщи, ние ще бъдем до Вас и ще Ви напътстваме.

Целта на програмата е да Ви научи как да правите правилните избори независимо от обстановката, в която се намирате.

Ако фитнеса не е „Вашето нещо“, Ви разбираме добре. Много от хората в SmartDiet нямат време или желание да ходят на фитнес.

Редовната физическа активност е много важна за здравето ни и е важно да я получаваме по приятен за нас начин. Ако не сте „фитнес тип“, не се тревожте. Ние ще създадем персонализиран план, който работи за Вас, независимо какви са целите Ви и как протича ежедневието Ви.

Да! И се радвам, че попитахте. Вярвам в SmartDiet и в това, което правим повече от всичко. Поради това с радост ще Ви предложа 100% гаранция, че ако не постигнете заложените резултати, парите ще Ви бъдат върнати.

Искам да се чувствате напълно комфортно в SmartDiet. И да имате свободата, че ако поради някаква причина програмата не сработи за Вас, ще Ви възстановим инвестираната сума.

Нещата изглеждат така: давате си шанс със SmarDiet за 30 дни и спазвате принципите и насоките, които Ви даваме. Ако не получите резултати, парите Ви се възстановяват напълно.

Това е „win-win“ ситуация. Единствения начин да загубите е ако не опитате. Затова не отлагайте и си запазете час още сега!

Разбира се! Може да се включите в SmartDiet където и да се намирате по света. През програмата са преминали успешно вече над 1500 човека от целия свят. Тъй като сме онлайн програма, локацията не е от значение, стига да имате достъп до мобилен телефон и интернет.

Вероятно се чудите дали часовата разлика би имала значение. Не се тревожете, това няма да бъде проблем.

Обикновено комуникираме с клиентите си по Viber, Facebook Messanger, WhatsApp и имейл, но не е проблем да използваме и друга услуга.

Така, че не позволявайте локацията да Ви спира. Ние можем да Ви помогнем независимо къде се намирате!

Напълно разбирам защо може да се чувствате скептични. Нормално е да имате съмнения, особено ако в миналото сте имали опит с други методи.

Но искам да Ви кажа следното:

SmartDiet е напълно нов подход за отслабване и няма нищо общо с останалите диети и режими.

От началото си през 2017 SmartDiet използва напълно индивидуализиран медицински подход с ежедневно проследяване, който вече е помогнал на хиляди хора да променят живота си. И имаме истории от стотици доволни клиенти, с които да го докажем.

Наясно съм, че много хора и режими обещават мигновени резултати, но нека бъдем реалисти: такива резултати всъщност не съществуват. Точно поради това няма да Ви обещавам нищо подобно. Ще Ви обещая дълготрайни, устойчиви резултати. SmartDiet ще Ви помогне да промените навиците и връзката си с храната, за да можете да поддържате успеха си дълго време, след като приключите програмата.

Също така знам, че трайни резултати не се постигат разчитайки единствено на воля. Целта на SmartDiet е да Ви помогне да промените мисленето и навиците си, свързани с храната. И когато поемете по този път, ще видите как адаптирането на програмата в живота Ви става все по-лесна и по-лесна. Това е резултатът, който се получава, когато престанете да разчитате единствено на воля.

И така:

Дори след всичко казано, знам че е възможно все още да имате някакви съмнения. Точно поради тази причина имате пълната свобода да опитате със 100%-овата ни гаранция за връщане на парите.

Дайте ни 30 дни, за да Ви покажем, че нашата проактивна менторска програма е това, което Ви е липсвало през цялото време. Ако спазвате всичко и не получите резултатите, които сме заложили, ще Ви върнем парите изцяло.

От Вас искам само две неща:

  1. Не позволявайте на съмненията си да Ви попречат да опитате. Лесно е да „забиете“ на едно място, когато сте прекалено скептични към новите неща и аз не искам това да се случи с Вас. Без капка съмнение знам, че можем да Ви помогнем, защото сме помогнали на хиляди, много от тях в подобно на Вашето положение.
  2. През следващите 30 дни си дайте честен шанс със SmartDiet. Бъдете отговорни, откровени и отворени и ще получите резултати. Това е всичко. Ние ще бъдем до Вас през цялото време, за да Ви помагаме. И ако по някаква причина не проработи при Вас, сте застраховани със 100%-овата ни гаранция.


И  не забравяйте:

Всичко започва с първоначален телефонен разговор. На него ще обсъдим Вашето състояние, цели и нужди. Ще имате възможност да зададете въпросите си и да обсъдим дали SmartDiet може да Ви помогне.

Няма как една и съща диета да е подходяща за всички. Всеки човек е уникален. Така, че защо да се насилвате да спазвате план за хранене, който не е създаден точно за Вас?

В SmartDiet са включени само храните, които обичате и няма да се налага да ядете нещо, което не Ви е вкусно. Ще Ви помогнем да изградите модел на хранене, който е устойчив дългосрочно. Ще се съобразим с предпочитанията Ви и ще създадем план, който е 100% уникален за Вас. Дори да сте със специални предпочитания или пък да нямате време за готвене, ще открием най-доброто решение за Вас.

Знаете ли какво е общото между всички хора, с които работим? Всички те са уникални, но споделят някои общи характеристики.

Първо, те не позволяват на егото си да им пречи. Разбира се, може да е изкушаващо човек да мисли, че може да се справи с всичко сам, но понякога е важно да си признае, че му трябва помощ. Това е особено вярно, когато става въпрос за отслабване и подобряване на здравето.

Също така тези хора знаят, че постоянството е ключът към успеха. Те разбират колко трудно е да се задържиш на правилния път, но също знаят, че си заслужава да положиш усилия, за да постигнеш целите си. Те също така искат да бъдат най-добрата версия на себе си и осъзнават, че грижата за здравето им е голяма част от този процес.

Ако сте готови да направите първата крачка към промяната, ще бъдем до Вас! Ще Ви помогнем да станете отдадени и последователни, и да се справите с излишните килограми, и да подобрите здравето си. Запазете своя час сега!

Знаем, че стриктните планове могат да бъдат трудни за спазване дългосрочно. Затова се фокусираме върху създаването на индивидуален план, който е създаден според Вашите цели, предпочитания и нужди. Много от нашите клиенти ни питат защо не могат да спазват диета за повече от няколко седмици.

Ключът е в изграждането на план, който е съобразен с Вашите уникални предпочитания и е приятен за спазване. Нашата цел е да Ви помогнем да изградите здравословни навици, които да Ви помагат да правите правилните избори през целия си живот.

Знам, че искате да постигнете целите си за по-добро здраве и фигура.

Истината е, че вероятно можете да го постигнете сами, както го направих и аз, но… трябва да се подготвите и за трудностите, които следват с това. При мен те изглеждаха така – много проби и грешки с последващо обезкуражаване и отчаяние; дълги години, прекарани в лутане между различни „вълшебни хапчета“; десетки прочетени книги и експерименти с храненето си; години на по-лошо самочувствие поради невъзможността да преборя себе си. И най-трудната част – дългосрочното поддържане на резултатите.

Ако беше лесно, всички щяха да бъдат с мечтания външен вид, нали?

Нормално е да се чувствате така, сякаш трябва да можете да се справите сами, но понякога всички имаме нужда от малко подкрепа, за да преодолеем препятствията. Тук се намесва SmartDiet.

Занимавам се с това от 2017 г. и до сега толкова много хора са ми казвали, че са заседнали в цикъл, в който се опитват да се хранят правилно и да отслабват сами, но не постигат никакъв напредък.

В един момент обаче осъзнават реалността и решават да прекъснат порочния цикъл, като се обръщат към SmartDiet.

(Също така споделят, че съжаляват, че са чакали толкова дълго, за да се присъединят!)

Лесно е да мечтаем за нещата, които искаме да променим, като например да оправим здравето си, да отслабнем или просто да се храним по-здравословно, но е трудно тези промени наистина да се случат. Това ни кара да потъваме в илюзии и самозалъгване, за да опитаме да се оправдаем пред себе си.

И така, като открием програма, която действително може да ни помогне, подсъзнанието използва цялата ни енергия, за да измисли причини да не опитаме. И отново ни убеждава, че можем да се справим сами.

Написаното до тук отнася ли се за Вас в момента?

Ако е така, искам да Ви провокирам с едно предизвикателство. Наричам го „предизвикателството на Аристи“, вдъхновено от моя брат Аристи, който мислеше по същия начин в началото.

Идеята е следната:

Имате 30 дни, в които сами да направите позитивна промяна в живота си. Целта е да намалите теглото си и да започнете да се храните правилно, така че да задържите резултата си. Ако го постигнете и ми покажете резултатите си, ще си направим видео-среща, на която ще Ви поздравя лично и ще ми разкажете историята си. Също ще помислим как тя може да мотивира други хора да го постигнат. Ако обаче нещата не се получат и не видите истински прогрес, ще дадете шанс на SmartDiet и ще ни позволите да Ви помогнем.

Причината това предизвикателство да работи толкова добре е, че Ви принуждава да бъдете честни със себе си и да решите дали е време да направите нещо различно.

Защото истината е, че ако не промените начина, по който подхождате към проблема, трудно ще успеете да постигнете истински резултати. 

Надявам се това да ви помогне, защото наистина искам да постигнете целите си! 

Ако пък не искате да чакате, искам да Ви поканя на разговор. Дайте ни шанс да Ви бъдем полезни с програмата Smart Diet и повярвайте ми, единственото Ви разочарование ще бъде, че не сте започнали по-рано.

Готови ли сте?

SmartDiet е напълно различен от стотиците други методи по много начини. Един от любимите ми е, когато в програмата се присъединят цели семейства, или приятели. Когато сте в група с близките си хора, прогреса се случва много по-лесно и удовлетворението, което изпитвате е моментално.

В програмата имаме майки с дъщерите си, съпрузи, цели компании приятели и много други. Това позволява една допълнителна отчетност за участниците, както и още по-голяма подкрепа и мотивация.

Ако искате да се присъедините със семейството или приятелите си, си запазете час и ще Ви дадем групова цена.

SmartDiet e менторска програма, в която не само Ви учим как да се храните здравословно, но също така Ви помагаме да изградите нови полезни навици на мястото на старите, които са Ви пречили до сега. „Държим Ви за ръката“ през цялото време. В края на програмата ще се превърнете в новото си “Аз”, което толкова много обича себе си, че никога няма да се върне към старите си навици.

Няма да изпитвате глад и лишения. Режима залага на здравословни храни, в достатъчни количества и калориен дефицит, за да не се чувствате гладен/на и въпреки това да сваляте килограми.

Режимът е създаден така, че да е напълно съвместим с натовареното ежедневие, което много хора могат да имат. В Smart Diet ще се храните с храни, които може да намерите във всеки магазин и приготвянето на които няма да Ви отнеме цяла вечност.
Ако се храните навън, също имаме решение за Вас. Бързо ще Ви предложим какво да си поръчате от менюто на заведението, в което сте, за да не нарушавате комфорта си и същевременно да се придържате към хранителния си план.

Д-р Господинова, като зает професионалист, е заложила това като водещ принцип в Smart Diet. Режимът се спазва лесно и е пригоден да служи дори на най-заетите професионалисти и няма начин при наличие на желание да няма решение.

Храната в режима е разнообразна и е съобразена изцяло с Вашите предпочитания и нужди. Докато сте в SmartDiet ще имате най-различни менюта, базирани на храните, които предварително сме дискутирали. Когато се научите да познавате тялото си и да се храните правилно, ще имате възможност самостоятелно да избирате и добавяте храните през ежедневието си.

Разбира се. Ще получавате менюто си през 6 дни, в ден в който сме се уговорили предварително. Така ще имате възможност предварително да се запасите с необходимите продукти и да приготвите храната си.

Алкохолът е калорична напитка и от него се пълнее. Той има и полезните си качества, поради което не е задължително да се изключи изцяло.
Важното е приемът му да бъде в разумни, умерени количества.  150-200 мл. вино, или до 100 мл. концентрат са допустими, но трябва да бъдат комбинирани с вода, респективно 1:1 или 1:3. Бирата е забранена, защото = „течна баничка“ 🙂

Гладът към сладкото е обясним. В днешния свят зависимостта към сладко и вредни храни е по- разпространена от тази към алкохол и цигари. А и приемът на сладко пристрастява почти по същия механизъм, по който го правят наркотиците.
Но има решение за това. В Smart Diet сме плътно с Вас. Когато изпитате неудържим глад за сладко ни пишете, за да може заедно да намерим решение. Всички сме хора и имаме копнежи към някои храни. А и похапването на няколко парченца шоколад не биха Ви отклонили от пътя Ви, ако го правите с мярка.

Също така в менюто Ви ще бъдат включени въглехидрати с добър гликемичен индекс, като варива и плодове, така че, гладът за сладко ще бъде намален.

Когато започнете да постигате целите си в Smart Diet, толкова ще Ви хареса постигнатия резултат, че ще станете много ревностни към задържането му. А това също е фактор все по-рядко да посягате към вредни и нискостойностни храни.