Smart Diet отблизо

Vegetable clock from colorful cherry tomatoes, carrots, brussels cabbage and moving arrows from chili peppers on a gray stone background. Flat lay.

“Хората, които са достатъчно луди да си помислят, че могат да променят света, са тези, които го правят.“
Стив Джобс

Smart Diet е не просто поредният хранителен режим, а нов стил на живот. Той е комбинация от изпитани стъпки и резултатни подходи, с които да заживееш красиво и здравословно.
Какво ти предлагам със Smart Diet:

 1. Вярата, че ти можеш да промениш теглото, здравето и живота си.
  Проблемът с теглото е не само при теб. В целия свят този проблем е достигнал епидемични размери.
  Ето защо, ти нямаш време за губене.
  Наднорменото тегло, повишената кръвна захар, високият холестерол водят след себе си каскада от хронични заболявания, като:
  • болести на сърдечно-съдовата система
  • диабет
  • депресия и далеч по-малко приятен и активен начин на живот, отколкото ти се иска.
 2. Ще ти помогна да излезеш от порочния кръг .
  на строги диети и обилно хранене, който те води до неспособност да се измъкнеш от битката с храната и теглото.
  Психологическата цена на здравословните и естетични проблеми, свързани с теглото е много висока. Ще ти покажа кои са основните грешки и заблуди на повечето диети, които си спазвал до сега.
  • неефикасни са
  • прекалено трудни са за следване
  • изтощителни са
  • това са лишени от удоволствие диети
 3. В режима, който ти предлагам, няма нищо тайно.
  Той се основава на задълбочените ми познания върху това как работи твоят метаболизъм и по какъв начин биохимичните промени, провокирани от хранителния режим могат да го ускорят или забавят
 4. Програмата, която ти предлагам работи бързо, задълбочено и резултатите се задържат.
  След нея ти няма да напълнееш отново. Йо-йо ефектът, който сигурно очакваш, този път няма да се активира, защото организмът е заработил с нови навици и с нов заряд.
 5. Програмата е изключително лесна и приятна за следване.
  Тя се базира на умел подбор на храни, баланс на основните групи хранителни продукти и определено време за приемане на храни, което тренира метаболизма.
  Това, което ти предлагам е да бъда не само твой диетолог, но и механик на твоето тяло и личен треньор на твоя метаболизъм.
  И начинът, по който ще работя с теб е толкова лесен и приятен, че прилича на чудо.
 6. Нека храната работи за теб!
  Аз ще ти помогна да намалиш теглото си, да нормализираш холестерола, да стабилизираш нивото на кръвната захар, да подобриш съня и да излезеш от депресията. И то трайно!
  Това ще го направим дори и да имаш метаболизъм, който е устоявал на други хранителни програми.
  Постоянното спазване на диети до сега е изтощавало метаболизма ти.
  Аз ще го провокирам и подклаждам. Чрез правилно подбрани храни ще стимулирам различно изгаряне, изграждане и възстановяване на механизмите.
 7. Ще ти помогна да бъдеш щастлив, доволен човек, който е на път да постигне бързо подобрение на здравето след значителна, дори поразителна загуба на тегло.
  Аз знам защо не отслабваш и знам как да променя това.
  Знам защо не можеш да отслабнеш – защото тялото ти вече не реагира на безмилостно спазване на хранителни режими, отегчителни тренировки, диети с ниско съдържание на въглехидрати или мазнини, или богати на протеини.

И още, ще ти покажа колко е важна личната грижа за клиента при изготвяне на правилния хранителен режим. И колко е важно да не си сам по време на този толкова важен преход. И така ще получим максимални постижения.

Здравейте! Aз съм д-р Йорданка Господинова - създател на SmartDiet.

Аз вярвам, че всеки трябва да разбере ясно каква е връзката ни  с храната и как тя влияе на цялостното ни състояние. Трябва да се научим да правим избори, които подхранват не само телата, но и умовете ни.

Ето защо създадох SmartDiet. Исках да предоставя услуга, която надхвърля типичните диетични планове и програми за отслабване. Исках да предложа цялостен подход, който да взима под внимание уникалните нужди, начина на живот и целите на всеки човек.

Ако заинтригувах вниманието Ви и искате да научите повече за SmartDiet, може да натиснете бутона по-долу.